Szülők! Mi lenne a reakciotok? Mit mondanatok?
Látod 08:28, ezt vártam. Köpködsz és fröcsögsz, azaz ELÍTÉLSZ. Képtelen vagy elfogadni az ellentétes véleményt, ez pedig annyira jellemző rátok.
Mindenkire ráhúznátok hogy buta/gyűlöletkeltő/látens meleg, aki nem hajlandó elfogadni a melegeket és a hasonlókat, mint normális. Csűrheted-csavarhatod a fogalmakat ahogy akarod, de attól még nem tudjátok ráerőszakolni mindenkire a véleményeteket, és ez fáj nektek. Én nem gyűlölök, nem szólítok fel erőszakra senki ellen, nem részesítek mást hátrányban a homoszexualitása miatt, de hogy normálisnak sem fogom elismerni, az biztos.
"Képtelen vagy elfogadni az ellentétes véleményt, ez pedig annyira jellemző rátok. "
Rátok? Kire? 31 éves két gyerekes heteroszexuális barna hajú, barna szemű nőkre? Vagy kire?
nekem sem ez a normális..
de ők nem poénból lettek ilyenek..
és ha ezért tényleg képes lennél a gyerekeddel megszakítani a kapcsolatot..-akkor ehhez inkább jobb ha nem fűzök semmit..
Belenyúltam ebbe az intoleráns darázsfészekbe, ahol a normálisan gondolkodókat nézik le. Tehát aki nőként férfinak öltözik az nem homoszexuális akkor sem, ha másik férfival alakít ki kapcsolatot, de akkor sem, ha másik nővel. Kb akkor lenne ez testileg igaz, ha teljesen átoperálják kívül-belül, de akkor is nőként született és nevelték.
A szépen fogalmazott frázisok persze ugyanazt takarják, de értelmetlen nektek magyarázni. Nektek nem a másik véleményének elfogadása számít, csak egy csoport védelme mindenáron a másikkal szemben. Ironikus az elfogadásról papolni és utána kirekeszteni a máshogy gondolkodókat, de megszoktuk tőletek ezt az erőszakos módit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!