Ti mit tennétek? A gyerekek kedvéért belemennétek vagy nemet mondanátok? Nagyon önző vagyok ha nemet mondok?
Elég csúnya volt a válásunk: a férjem megcsalt mialatt beteg voltam, ezt a szeretője hozta a tudomásomra még a kezeléseim vége előtt. Akkor már terhes volt.
Elváltunk, ők összeházasodtak.
Nekünk 2 gyerekünk van, 8 és 7 évesek, az ő gyerekük 6. A két kicsi szinte összenőtt, mivel a betegségem miatt sokat volt a két gyerek az apjával és nyilván az új családjával. Ez elég sok feszültséget okozott anno köztük, a nő egyszer hivatalosan is beadta a válókeresetet, többször hetekre elköltözött a szüleivel a közös gyerekükkel.
Aztán én meggyógyultam, többé-kevésbé rendeződtek a dolgok.
Most augusztus elején 1 hétre nem tudják hová tenni a gyereket. Én óvónő vagyok, pont ügyeletben leszek de be tudom vinni magammal, ahogy az enyémek is ott lesznek.
A gyerekek nagyon lelkesek hogy egy hetet együtt lehetnek, ők találták ki az egészet.
Ti segítenétek nekik?
Magam mögött hagytam, pont ez a lényeg. Nem kell, hogy naponta találkozzunk.
Tudom, hogy a gyerek nem tehet semmiről, de ez hogy jön ide? Nem neki kell segítség hanem a szüleinek.
Megértem, hogy a felállás neked nem szimpatikus, de így mindenki előtt szerezhetsz egy jó pontot :)
Vagy nézd így. Van két gyereked, akik nagyon szeretnék hogy egy hétig a kistestvérük is velük legyen. Szívesen a szemükbe mondanád, hogy nem, mert az ő anyja régen bunkó volt veled? Miközben (gondolom) óvónőként nap mint nap kell jó arcot vágnod idegen szülők hülyeségeihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!