Ti mit tennétek? A gyerekek kedvéért belemennétek vagy nemet mondanátok? Nagyon önző vagyok ha nemet mondok?
Elég csúnya volt a válásunk: a férjem megcsalt mialatt beteg voltam, ezt a szeretője hozta a tudomásomra még a kezeléseim vége előtt. Akkor már terhes volt.
Elváltunk, ők összeházasodtak.
Nekünk 2 gyerekünk van, 8 és 7 évesek, az ő gyerekük 6. A két kicsi szinte összenőtt, mivel a betegségem miatt sokat volt a két gyerek az apjával és nyilván az új családjával. Ez elég sok feszültséget okozott anno köztük, a nő egyszer hivatalosan is beadta a válókeresetet, többször hetekre elköltözött a szüleivel a közös gyerekükkel.
Aztán én meggyógyultam, többé-kevésbé rendeződtek a dolgok.
Most augusztus elején 1 hétre nem tudják hová tenni a gyereket. Én óvónő vagyok, pont ügyeletben leszek de be tudom vinni magammal, ahogy az enyémek is ott lesznek.
A gyerekek nagyon lelkesek hogy egy hetet együtt lehetnek, ők találták ki az egészet.
Ti segítenétek nekik?
Én nem vállalnám.
(Mondjuk azt sem értem, hogy egész hétre bevihetsz plusz 3 gyereket, akik nem is abba az óvodába járnak?)
Mások is visznek be gyereket munkahelyre nyáron ha máshogy nem tudják megoldani.
Az ügyeletben eleve kevés gyerek van, ők pedig már nagyok.
Nyilván az étkezésüket kifizetem ezekre a napokra.
Az, hogy túl vagyok rajta nem zárja ki, hogy megmaradtak bennem a negatív érzések irántuk. Ha már ilyen fontos volt neki egy kétgyerekes, rákos nő férjével gyereket csinálni (én már ezért is elítélem - tudom, nem ő csalt meg, de undorítónak tartom) legalább megtehette volna, hogy nem mászik be a kórházba hogy két kemo között ezt a képembe vágja.
Aztán amikor rosszabbodott az állapotom, mindent megtett azért hogy az apjuk lepasszolja a gyereketek a nagyszülőknek, mert az persze nem tetszett neki hogy az apjuk gondoskodik róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!