Mit mondhatnék neki? (barátnőről van szó)
Most hívott a barátnőm, mert rossz híreket kapott.Megkapta a pet ct eredményt, ami azt mutatja hogy már megint kiújult nála a rák.
Megszólalni sem tudtam, csk nyögtem valamit.Du találkozok vele.Teljesen kétségbe vagyok este, hülyének érzem magam, mert bármi eszembe jut, hogy mondhatnék neki minden olyan "béna".
Tudom, hogy nehéz és igazából a közhelyen kívül nem tudsz neki mondani. Fontos, hogy biztosítsd, hogy számíthat rád bármi is van, akár csak egy beszélgetés erejéig vagy csak meghallgatod, bármi. Illetve tudd meg pontosan, hogy milyen stádiumban van, mi segíthet neki, hogy a kezeléseket, műtéteket jobban viselje. Megpróbál e új terápiát, természetes gyógymódot, bármi ami egy szikrányi reményt kelt benne, hogy újra nekiálljon. Meg kell tudnod, hogy megbízik e az orvosában, szükség van e a te segítségedre mondjuk új orvos választásában stb.
Sajnos nagyon meg tudlak érteni, anyum most van műtét előtt, szóval lelkileg nagyon nehéz. Bíztatni, erősíteni kell ha van remény! Ha már meg akar gyógyulni, akkor már a legjobb úton van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!