Rá kell szólni a férjedre, hogy vegyen naponta tiszta pólót? Vagy, hogy öltözzön már fel rendesen, és borotválkozzon is meg, ha orvoshoz visszük például a gyereket?
Nálunk is ez van, mint nálatok, tehát én nagyon is megértelek.Én is állandóan küzdök Vele emiatt. Az én férjem karoszérialakatos, tehát szinte mindig munkásruha van rajta.
Tiszta olaj, kenőcs s képes úgy elmenni bárhova (boltba, postára stb.. ), hogy így néz ki. Én meg szégyellem, hogy mit gondolhatnak rólam.... pedig nálunk is élben áll a vasalt ing, a farmerok...stb. Úgy kell rászólnom, hogy ideje volna megborotválkoznia...Néha a gyereket is magához öleli (másfél éves), s öltöztethetem át őt is. :))Hát sajna ez van. Sokat kell nekem is szólongatni, de ez van. Szeretem.Kitartást neked s tudd nem vagy egyedül ezzel a problémával! :)
Köszönöm a sok választ! Szerencsére a férjem mostmár azt is látja, hogy más is így él tehát nem kell változtatnia semmin.:DDD
A kérdésre, hogy eddig is ilyen volt-e, azt tudom írni, hogy én 16 voltam, ő meg 19 és igazából együtt vártuk hogy végre kinőjön a szakálla, hogy körszakálla lehessen. Igen neki is érzékeny a bőre ezért ritkán borotválkozik, de mivel alkalmanként focimeccset vezet, így előírás hogy nem lehet borostás, és nincs se szakálla se bajusza, a baj az, hogy mivel holnap vezet így ma este borotválkozik, és hiába kérem, hogy hozza előrébb a borotválkozást az orvos miatt, ahova ma megyünk, nem lehet mert akkor tegnap kellett volna borotválkoznia és holnapra megint nagy lenne.... :) Szóval kész.. A ruhatárát maga válogatta és nem én vásároltam neki, szóval az ő izlése és mégsem hordja!!!! Ja, és én imádok mosni vasalni, de mégis ez van.... :D
Azért jó, hogy nem csak én küzdök ezzel a dologgal. 13 éve vagyunk együtt, ebből 9 éve együtt élünk. Régen arról szokattam le, másnap ne vegye vissza a koszos zokniát... :) A baj az, hogy manapság olyan makacs lett, hogy szinte besértődik, és csakazértse enged a huszonegyből, már ami az öltözködést illeti...
De legalább a wc ülőkét mindig lehajtja, ezért soha nem kellett vitázni!!!! Kitartást mindenkinek, én meg viszem a gyereket a kétéves státusz vizsgálatra egy borostás melegítős morgóval.....
Én is szoktam néha ilyet csinálni, mint a férjed. 41/f. :-)
Szerintem ha valaki munkás ember, akkor megszokja, és hozzátartozik az életéhez, hogy koszos cuccokban jár, borostás és a lehasznált dolgait használja. Szerintem ebből elég nehéz kizökkenteni, hogy amikor nem dolgozik, akkor meg legyen tüchtig és figyeljen a kinézetére. Szerintem belefér, hogy ilyenkor szólsz neki, hogy légyszi, vedd át a cuccot.
Amúgy én bírom, ha valaki 20 éves suhancként viselkedik "öregebb" létére, a gyönyörűen vasalt inges, nadrágos, csillogó cipellőjű, beállított hajú pasasokat nem komálom.
Ha mindig a felső 3-5 pólóját használja, akkor miért nem kevered össze? Tedd az alul lévőket felülre, így nem mindig ugyanazt a 3-5 pólót fogja viselni ;)
A borostás pasikat pedig kifejezetten szeretem. Szerintem nagyon szexi :]
Én nem szólok bele a férjem öltözködésébe, ő sem az enyémbe. Akkor szoktam szólni, ha nagyon nem illik össze, amit kiválasztott magának másnapra. Teljesen természetes, hogy minden nap tisztát vesz, sőt ha kell, napközben többször is cserél pólót, ha beleizzad a munkahelyén. És az is természetes, hogy cserélgeti a ruhatárát, igaz, nem túl sok ruhánk van. Általában ugyanazt a ruhát egy héten csak egyszer veszi fel, kivétel a farmer, azt színben váltogatja a felsőhöz. Igaz, utál öltözködni és nehéz vele vásárolni, mert próbálni sem szeret, de ez van.:)
Egyébként saját maga vasalja a ruháit, nálunk teljesen evidens a munkamegosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!