Rá kell szólni a férjedre, hogy vegyen naponta tiszta pólót? Vagy, hogy öltözzön már fel rendesen, és borotválkozzon is meg, ha orvoshoz visszük például a gyereket?
Hát a férjed nekem lenne való. Én szeretem a borostát, és nem igénylem hogy kiöltözzön :) Én attól kapok idegbajt ha egy pasi többet van a fürdőben mint én, és ha vasalni kell rá... Sajnos én mindig olyan pasikba botlok, akik túlzottan adnak magukra, a férjed típusa meg elkerül engem. nem értem miért van ez... :)
31/N
Nekem a 2o éves suhanc párom minden nap más ruhát vesz fel:)) és borotválkozik anélkül, hogy mondanám:P
Úgyhogy szerintem ez attól függ, hogy mit hoz-visz otthonról:)
Szerintem nem árt tájékoztatni néha az ilyen férfiakat:) Aranyos a kérdés egyébként, és az is, hogy "sérted a személyes higiéniáját":P
Szerintem nem sérted:)
2o-L
a férjem szerenécsre nem ilyen, mint a tiéd kedves kérdező. minden nap megborotválkozik (és nem miattam), én amúgy imádom utána az illatát és bújok hozzá, nagyon tetszik. az öltözéssel is igényes. ing-póló vegyesen, hol ez hol az. direkt olyan ingeket vettünk, amit könnyű vasalni és ha nem is minden áldott nap, de kétnaponta minimum ruhát vált. melegítőbe max edzeni megy. én mondjuk szeretek mosni vasalni.
igénytelen pasival nem tudnék élni. ha véletlenül nem borotválkozik, elnézést kér. nagyon ad magára a drága!
Én is ilyen vagyok, aztán amikor minden nap más cuccot vettem fel, akkor meg azért óbégatott, mert állandóan mosnia kellett.. :D A nőknek ugye semmi sem elég jó. Szerintem 2 ruhadarab van, amit naponta kell cserélni: az alsógatya és a zokni.
Az pedig, ha valaki nem borotválkozik meg mindennap, végképp nem felróható: az én bőröm például teljesen "szétmenne", ha naponta megnyúznám magam, bőven elég az 3-4 naponta. A párom úgysem szereti, ha kisfiús az arcom.
Á, szívemből szóltok! Párom állandóan a koszos szakadt farmerjét hordja, amikor a szekrényben áll a tízezer forintos gatyója, de vagy három!! Megkérdeztem, h meddig fogja még hordani ezt a szakadt farmert, erre azt mondta, h amíg le nem rohad róla XD
A borotválkozás miatt minden nap könyörögnöm kell, esetleg 3 nap múlva megborotválkozik... Pedig csak a bajuszkáját kell leborotválnia, szakálla van, azt nem borotválja. Olyan lusta! Mindig azt mondja, hogy összeveszett a borotváva és a fésűjével.
Tisztának tiszta, fürdik, fogat mos, de csak a szakadt ruháit veszi fel, és nem hajlandó borotválkozni. Könyörgöm, miért van ez? Amikor 21 volt, akkor ismertem meg, olyan igényes volt akkoriban, csini volt, mindig illatos, frissen borotvált. Most meg 3 év múltán... Uh, nem is mondom már tovább :P Borzalom XD
Nem hiszem, hogy meg fogod tudni győzni a férjedet, úgy látom senkinek sem megy. Ezek a pasik... :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!