Mit tehetnék? Már nem bírom
"nem tanulok ,és nem is fogok ,mert okosabb vagyok náluk ,de mindenki azt mondja ,hogy nem is."
És mi van ha nekik van igazuk? Ha közösségbe kerülsz, illik alkalmazkodni. És képzeld: Normális a napi két óra tanulás. Valaki még ennél többet is tanul, mert vinni akarja valamire. Lehet hogy most rosszul esik amit mondok, de ha mindenkitől ugyanazt a visszajelzést kapod, akkor sanszos hogy a hiba a te készülékedben van és nem náluk.
Sosem késő változtatni, másként csinálni a dolgokat ha valami nem jól működik.
Honnan veszed, hogy napi két órát tanulnak?
Drága kiscsillag, az általános iskola rohadt könnyű, én úgy megvoltam végig kitűnő, hogy felelések és dogák előtt max egyszer-kétszer elolvastam a tananyagot, ami félóránál tovább soha nem tartott. Ha te tanulás nélkül hármas-négyes tanuló vagy, az egyáltalán nem az eszedet bizonyítja, mert általánosban napi 2 óra maximum azoknak kell, akik nagyon buták.
Mit tehetnél? Tanulj pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!