Mit tegyek hogy ne mindenki a párom volt feleségét imádja helyettem?
Szerintem is csak egy kitérő leszel ebben a családban, amolyan "ja volt egy ilyen időszak is" típusú emlék.
Én még addig lelépnék, míg megtehetem méltósággal.
De nem ismerjük a pasidat, mennyire befolyásolható, meg mennyire stabil a ti kapcsolatotok, mint fog kibírni.
1,5 éve együtt vagytok, ők kb 2 éve váltak el. szerintem légy türelemmel.
ha rokonokkal/barátokkal találkoztok akkor add önmagad. ha valaki nem kedvel meg, hát így járt. elég undorító,hogy annak örülnének ,hogyha újra az exszel lenne a párod. miért? az a nő elhagyta a férjét másért. ezután nem túl etikus olyanokat mondani,hogy miért nem jönnek össze újra..főleg,hogy a párod már tovább lépett.
én mindenképpen megbeszélném ezt a rokonokkal. miért erőtetik az olyat,aki fájdalmat okozott a párodnak? mert gondolom nem esett túl jól neki,hogy másért elhagyták.
idővel majd beilleszkedsz valószínűleg.
a volt feleség meg tényleg örökre a képben fog maradni. akkor is a párod gyerekének az anyja lesz,hogyha a gyerek már 30 éves lesz.
a párodban kell megbízni,hogy nem érdekli már a volt feleség. de miért érdekelné? ki akarna összejönni olyannal,aki már egyszer elhagyott másért?aztán mégse jött be,mostmár jó a párod is?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!