Van olyan férfi aki nem csalta meg a feleségét vagy a barátnöjét?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 10:19
1/29 anonim válasza:
Van. Én nem csaltam meg, pedig meg kellett volna, mert ő megtette.
2/29 anonim válasza:
van én. Később nemibeteg lettem (nem szexuális úton) igy már nem kellek egy nőnek sem
Szóval sajnálom, hogy nem éltem amig egészséges voltam
33/F
3/29 anonim válasza:
Persze. Az aki masnak nem kell, es igy nincs alkalma.
4/29 anonim válasza:
Az én pasim még nem csalt meg 3 év alatt.
5/29 anonim válasza:
az én férjem se csalt meg az 5 év alatt de és se tenném meg ezt velle. Nem ér annyit egy kapad sem ,hogy a házaságukat fel rugjuk ez miatt.
6/29 anonim válasza:
2# a nemi betegségek szexuális úton terjednel, csak szólok
5# kapad? Az meg mi? Tanuljunk már meg magyarul...
7/29 anonim válasza:
Hú, 3-5 év? Majd 30-35 év múlva is ezt írjátok?
8/29 acelsziv válasza:
Mi tiszteljük és szeretjük egymást annyira, hogy ne akarjuk megcsalni a másikat.
9/29 acelsziv válasza:
6: A HIV is nemi betegségnek számít, de el lehet kapni még sokféleképp. A kkhalasi kórházban egy nő a nem jól sterilizált kacsától lett HIV pozitív.
10/29 anonim válasza:
Kedves 6 még szerencse te soha nem írsz félre semmit, ha másban is csak a hibát látod akkor már értem téged miért csaltak meg.
Amgy 30-50 év mulva se csalnám meg a másikat pont azért mert egy életett le élt velem és a mi kapcsolatunkban van olyan ,hogy tisztalat és egymés íránti becsülett. Gerinceség kérdése. Nekem böbbet számit a másik íránti hüségem mint egy ismeretlen fa...z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!