Van olyan férfi aki nem csalta meg a feleségét vagy a barátnöjét?

Tisztelet és becsütelt. Megint sikerült a német bilentyün félreütnöm.
De nyugodtan szolj be erre is és kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb boldogságod az életben

6-os: nem feltétlnen elég egy fertőzött valamivel érintkezni vagy a másik a vérátömlesztés
A HIV-es nőt nagyon sajnálom, más hibájából nemibetegnek lenni az egyik legnagyobb trauma, én is hasonlóképpen lettem Hepatitis C-s annak idején

Á, dehogy, az összes hímnemű gerinctelen féreg...
Úgyis lepontozol, ha azt merem írni, hogy nem csaltam meg a feleségem (15 éve vagyunk együtt) és nem is szándékozom soha az életben.
Ha tönkremegy a kapcsolatunk, akkor előbb pontot teszek a végére és csak azután keresek mást.

15: es miert kene ahhoz tonkremenni egy kapcsolatnak, hogy az ember masokat is meg akarjon hagni? nem ertem.
jo, nok eseteben elhiszem nekik hogy monogamok, ha eleg nekik egy, hat eleg.
de ferfikent tisztaban vagyok vele hogy nalunk ez nem igy megy, nincs olyan aki mellett ne akarna az ember mast is, legfeljebb van akit annyira szeret hogy nem kockaztatja meg. nem ugyanaz nem megtenni mint nem akarni.

Én hamarost 7 év után.
És apám sosem csalt meg 1 nőt sem és hamarost 50 éves.
Nem házasság felrúgásának félelme miatt nem teszi meg egy ember.... Istenem... -.-"
Szereted s nem akarsz mást.
Ha akarsz, megbeszéled érzelmeidet életed szerelmével és megbeszélitek.
S az am is csak testi vonzalom. Ha nem, válj el/szakíts minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!