Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki nem...

Van olyan férfi aki nem csalta meg a feleségét vagy a barátnöjét?

Figyelt kérdés

2016. febr. 18. 10:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

Tisztelet és becsütelt. Megint sikerült a német bilentyün félreütnöm.

De nyugodtan szolj be erre is és kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb boldogságod az életben

2016. febr. 18. 11:39
 12/29 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudok róla, de a gyanum az fent áll.
2016. febr. 18. 12:18
 13/29 anonim ***** válasza:
6%

6-os: nem feltétlnen elég egy fertőzött valamivel érintkezni vagy a másik a vérátömlesztés

A HIV-es nőt nagyon sajnálom, más hibájából nemibetegnek lenni az egyik legnagyobb trauma, én is hasonlóképpen lettem Hepatitis C-s annak idején

2016. febr. 18. 12:41
 14/29 anonim ***** válasza:
42%
Én sosem csaltam meg egy barátnőmet sem pedig akkoriban lett volna lehetőségem, a vége mindig az lett hogy lecseréltek engem egy másik pasira, szóval így utólag bánom.
2016. febr. 18. 14:18
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

Á, dehogy, az összes hímnemű gerinctelen féreg...

Úgyis lepontozol, ha azt merem írni, hogy nem csaltam meg a feleségem (15 éve vagyunk együtt) és nem is szándékozom soha az életben.

Ha tönkremegy a kapcsolatunk, akkor előbb pontot teszek a végére és csak azután keresek mást.

2016. febr. 18. 15:04
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
ha csak azok válasza eléggé elfogadható, akik 35 éve nem csalták meg a párjukat (hiszen a 3-5 év nem elég jó), akkor egy nyugdíjasklubban tégy fel kérdést, ne egy netes oldalon.
2016. febr. 18. 15:30
 17/29 anonim ***** válasza:
20%

15: es miert kene ahhoz tonkremenni egy kapcsolatnak, hogy az ember masokat is meg akarjon hagni? nem ertem.

jo, nok eseteben elhiszem nekik hogy monogamok, ha eleg nekik egy, hat eleg.

de ferfikent tisztaban vagyok vele hogy nalunk ez nem igy megy, nincs olyan aki mellett ne akarna az ember mast is, legfeljebb van akit annyira szeret hogy nem kockaztatja meg. nem ugyanaz nem megtenni mint nem akarni.

2016. febr. 18. 16:45
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
Jelen!
2016. febr. 18. 18:45
 19/29 anonim válasza:
96%
21 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Soha nem csaltam meg és nem is fogom. Nem tudnék utána tükörbe nézni. Főleg azok után, hogy tényleg jóban-rosszban mellettem van. Milyen példát mutatnék így a két fiamnak ?! Két lányom pedig úgy tekint rám, mintha a hősük lennék. Kiben bíznának meg utána, ha már tőlem is a csapodárságot látnák?! Nekem ők és a bizalmuk többet ér egy fellángolásnál.
2016. febr. 18. 18:55
 20/29 anonim ***** válasza:
54%

Én hamarost 7 év után.

És apám sosem csalt meg 1 nőt sem és hamarost 50 éves.

Nem házasság felrúgásának félelme miatt nem teszi meg egy ember.... Istenem... -.-"

Szereted s nem akarsz mást.

Ha akarsz, megbeszéled érzelmeidet életed szerelmével és megbeszélitek.

S az am is csak testi vonzalom. Ha nem, válj el/szakíts minél hamarabb.

2016. febr. 18. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!