Van olyan férfi aki nem csalta meg a feleségét vagy a barátnöjét?
"de ferfikent tisztaban vagyok vele hogy nalunk ez nem igy megy, nincs olyan aki mellett ne akarna az ember mast is"
Ugyanígy abban is nyugodtan biztos lehetsz, hogy egy hosszabb kapcsolatban egy nővel is 99 % valószínűséggel előfordul, hogy időnként találkozik olyan férfival, akihez vonzódik testileg-lelkileg, neki is ott vannak ugyanazok a kísértések az életében, meg a épp úgy a lehetőségek is a félrelépésre.
Nálunk is ugyanúgy ott van a megszokás vs. egy új ismeretség és egy irántunk érdeklődés mutató másik ember felfedezésének az izgalma, szóval nálunk ugyanúgy elhatározás, morális értékrend, gerinc kérdése, hogy megtesszük-e vagy sem, még ha a jelek szerint sok férfi szeretné is azt hinni magáról, hogy mellette 10-20 év alatt sem fordul meg a párja fejében hogy "elkalandozzon", míg nála meg többé kevésbé természetes és sokak szemében esetleg máig elfogadottabb, hogy a "vadászösztöne" és evolúciós programja miatt időnként nemcsak a szeme akad meg másik nőn.
# 23
Abban igazad van, hogy biztosan nem tudhatja soha senki, csak feltételezheti, illetve remélheti, hogy ismeri annyira a párját, és van annyira jó a kapcsolatuk, hogy valóban úgy van, ahogy gondolja, abban viszont nincsen, hogy ne lennék olyanok, aki ne jelenthetnék ki ezt úgy, hogy történetesen ne lenne igazuk.
Én a harmadik, nem éppen rövid párkapcsolatomban élek, soha senkit nem csaltam meg annak ellenére, hogy alkalmam lett volna rá nem egyszer, tehát akár a párom, akár a két exem jelentené ki ugyanígy, mint itt tették többen, hogy őt nem csaltam meg, nem naiv lenne meg hülye, hanem igaza lenne.
Ezt a kérdést nagyon kihegyezted a férfiakra!
Illendőségből tedd fel fordítva is, hogy van-e olyan nő aki nem csalta meg a párját?!
(Igaz, hogy semmi értelme, mert anoním módon sem mondanák el az igazat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!