Mit csináljak ha utálom a párom volt feleségét, mert ő tudott gyereket szülni a páromnak én meg nem?
Szörnyen irigy és gonosz vagy.
Azért utálni valakit, mert egészséges, és tudott szülni?
Ostobaság. Nem vall egy nemes jellemre.
Az a nő nem tehet róla, sőt ez a normális. Akkor utálj minden nőt, akinek nincs nőgyógyászati problémája.
Ahogy meg a házasságukról nyiltkozol... szánalom. Ha annyira kabaré lett volna, a pasi otthagyta volna, nincs olyan, hogy egy ember csinál gyereket. Ha nem akart volna, tudott volna tenni ellene, de ezek szerint a pasi is egy felelőtlen, vagy tudatlan egyén.
Ha meg olyan szörnyű volt az a házasság, és az első gyerek tényleg csak besikerült, akkor hogyan lett második?
Azt hiszed, te más vagy? Ti tényleg szeretitek egymást? Hogy oda ne rohanjak!
Törődj bele, azt a másik nőt is épp ugyanígy szerette az elején! Ha nem jobban!
Ha a gyerekeit el tudta hagyni, ne legyenek illúzióid, téged is szívfájdalom nélkül fog otthagyni a majdani gyereketekkel együtt.
Ami most nagy szerelem, az 1-2 év múlva óriási gyűlölet is lehet. Ne gondold magad többnek másoknál.
A te fejedben kellene rendet tenni, egy pszichológusnak elmesélhetnéd a problémáidat, mert te magad úgysem tudod kiölni magadból ezeket az érzéseket.
Én nem gondolom, hogy gonosz lennél. Teljesen emberi érzés, az más kérdés, hogy tudod-e rendezni majd magadban. Azt hiszem szinte minden ember fordítja valaki/valami felé az elkeseredését/dühét ilyen helyzetben.(És sok más helyzetben is...)
Több ismerősöm is van aki lombikra jár, és tudom, hogy nem csípik azokat, akiknek könnyen összejött a gyerek. Van amelyikük ezt jól leplezi és kezeli, van aki nem, van olyan is, aki elfogadja. De ettől én nem ítélem el őket. És azt sem mondom, hogy minden lombikos ilyen.
ne foglalkozz a "Nővel" - hisz azt írod, "tényleg szeretjük egymást és mindenféle hátsó szándék nélkül" Ennek a tisztaságát veszélyezteti, hogy elé írtad:
"mi viszont"
Nem relatíve, hanem abszolúte kell egymáshoz kapcsolódni. HA betegséged miatt nem lehet gyerek, attól még lehettek boldogok, de feltétele, hogy engedd el a "másik nőt" - akihez tkp semmi közöd.
Ez olyan ostoba egy duma, hogy megfogta a gyerekekkel, bezzeg ti tényleg szeretitek egymást! :)
Egy pasit ha menni akar, több gyerek se tartja vissza :) tehát azért szerethette is az exet. Ne gyűlölködj, a nő nem tehet róla, hogy neked nem jött még össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!