Apa valoszinuleg csalja a feleseget, mit tegyek?
ma ugy volt csinalni akartam apukam telefonjaval magamrol egy fotot es beugrott egy beszelgetes .. veletlen ramentem es egy nő írt neki hogy pénzre van szuksege 10 ezer forintra, meg hogy nemtudnak most osszefutni CSAK A KOCSIBAN MINT MULTKOR
szerintetek? nem tudok igy nyugodtan lefekudni meg azt kell neznem hogy apam belenez a felesege szemebe tok artatlanul és fú
beszéljek szerintetek mamával vagy hagyjam az egeszet?
miert lenne kamukerdes?:) nem vesztegetem az időm kamukerdesek irogatasara.
mellesleg azert tettem fel a kerdest mert nem tudom megemeszteni... most nezzem vegig azt hogy egymas szemebe neznek apamek es csokoloznak 3 gyerek mellett?
Elváltak a szüleid?
Szerintem is elég hülyeség az, hogy nincs közöd hozzá, hiszen az Édesapád.
Én azt tanácsolom, beszélgessetek többet, finoman kérdezz rá valahogy, hogy "apa, ugye neked csak xy (név-a felesége neve) van?"
Válasz nem:
Ha nagyon komoly ez a kapcsolat, akkor úgy is tudósítani fog róla Téged, a feleségét pedig elhagyja, biztos, hogy valami probléma van köztük, ezért keresett mást.
Válasz igen:
Akkor pedig nyugodj meg, és feküdj le nyugodtan.
Fel a fejjel! :)
lefenykepeztem a beszelgetest a telefonommal,szoval van ra bizonyitekom.
utananeztem a holgynek (aki irt apanak) facebookon, es eleg kihivo, alparian k*rv*s fotók vannak róla.
sokat beszélnek, egy agyban alszanak igen.
a mostani felesegevel is ugy jott apa ossze,hogy az anyukamat csalta meg.
mellesleg 14 eves vagyok.
"lefenykepeztem a beszelgetest a telefonommal,szoval van ra bizonyitekom. "
És mit akarsz kezdeni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!