En reagalom tul vagy mar tenyleg sok amit csinal? Elegem van.
A tortenet:25 eves no vagyok a batyam 28eves
Mamam messze doldozik pedig eleg idos..de max 30nak nezki es ugyis erzi magat
A lenyeg:Teherbe estem egy eve haza jott mamam a munkahelyerol kozoltem vele hogy kismama vagyok mire o hogy:Tul fiatal vagy mertnem vedekeztek stb.egyszoval nem orult neki ..
Megszultem ra kb.1honapra batyam felesege teherbeesett kozoltek mamammal repdesett az oromtol
Aztan vissza hallottam hogy a batyam fiat jobban szereti mert neki a batyam fia kulonleges stb.
Oke nem szoltam pedig zavart
A batyam gyerekenek uj ruhakat vesz xy ezer ftert minden honapban az enyemre hasznaltat ..ha dicserem a fiam hogy buszke vagyok ra mert szep stb.o egybol hogy jajj hat az o unokaja fia milyen szep nagy ugyes stb(batyam fia)
Amiert mama messze dolgozik megvettuk az o hazat gyakorlatilag ott lakik a munkahelyen egy hetre latogat haza alt.
Mikor otthon van panaszkodik rolam hogy nem kinalom meg az etellel(pedig nem igaz amint megfoztem mar szolok neki h jojjon enni)
Ha takaritok o ujra takarit rendezget kitalal dolgokat hogy csunyan beszelek vele stb.es meg sir is..mit lehet kezdeni egy ilyen "novel"?mamam de inkabb o engem az ellensegenek tekint
Szerintetek en reagalom tul?😕
Az anyját hívja mamájának...
"jajj hat az o unokaja fia milyen szep nagy ugyes stb(batyam fia)"
Kedves Kérdező!
Ti mindannyian egyháztartásban éltek?
Mert ha nem,akkor nem kötelező vendégül látnod és elviselned!Én nagy ívből leszarnám a helyedben csak a kötelezőket futnám le,köszönés,időjárás...Tapasztalatból írom,ha egy idős ember elkönyvelt magában valamit,azt az életben nem változtatod meg!
Gondolom, a bátyádnak van normális családja.
Nálad meg valami gond van, a pároddal, ha van párod.
"anyját hívja mamájának...
"jajj hat az o unokaja fia milyen szep nagy ugyes stb(batyam fia)"
A bátyja gyereke lenne az unoka. Tehát az unokájának a fia már dédunoka. Ezek szerint a nagyiját hívja mamának, hogyha az unokájának született most gyereke.
Szóval itt van egy harmincasnak kinéző nagymama, aki a munkahelyén lakik, emiatt megvették az ő házát, bele is költöztek, a szerencsétlen nagyi havonta egy hetet van otthon, de a kérdező nagyon ki van borulva azon, hogy az ő gyerekének használt ruhákat vesz, míg a bátyjáénak újakat. Zavaros az egész sztori, mintha menet közben találta volna ki az egészet.
16-os:
Nem mondod, azért is írtam a következő a kommentet... Egyébként te is elrontottad, mert nem a bátyja gyereke az unoka, hanem a bátyja és a kérdező.
Kedves Kérdező! Nem világosítanál fel minket a részletekről? Nem igazán tudjuk kihámozni a történet lényegét! Valójában pont a lényeg hiányzik.
Mi a sok, amit csinál a mamád? Meg egyébként is, miről szól ez a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!