En reagalom tul vagy mar tenyleg sok amit csinal? Elegem van.
A tortenet:25 eves no vagyok a batyam 28eves
Mamam messze doldozik pedig eleg idos..de max 30nak nezki es ugyis erzi magat
A lenyeg:Teherbe estem egy eve haza jott mamam a munkahelyerol kozoltem vele hogy kismama vagyok mire o hogy:Tul fiatal vagy mertnem vedekeztek stb.egyszoval nem orult neki ..
Megszultem ra kb.1honapra batyam felesege teherbeesett kozoltek mamammal repdesett az oromtol
Aztan vissza hallottam hogy a batyam fiat jobban szereti mert neki a batyam fia kulonleges stb.
Oke nem szoltam pedig zavart
A batyam gyerekenek uj ruhakat vesz xy ezer ftert minden honapban az enyemre hasznaltat ..ha dicserem a fiam hogy buszke vagyok ra mert szep stb.o egybol hogy jajj hat az o unokaja fia milyen szep nagy ugyes stb(batyam fia)
Amiert mama messze dolgozik megvettuk az o hazat gyakorlatilag ott lakik a munkahelyen egy hetre latogat haza alt.
Mikor otthon van panaszkodik rolam hogy nem kinalom meg az etellel(pedig nem igaz amint megfoztem mar szolok neki h jojjon enni)
Ha takaritok o ujra takarit rendezget kitalal dolgokat hogy csunyan beszelek vele stb.es meg sir is..mit lehet kezdeni egy ilyen "novel"?mamam de inkabb o engem az ellensegenek tekint
Szerintetek en reagalom tul?😕
Majusban volt egy eves a fiam
Tavaly majusban szultem batyamek juniusban tudtak meg h babat varnak az o fiuk most negy honapos
Mi van? Tiszta katyvasz az egész!!!
"Mamam messze doldozik pedig eleg idos..de max 30nak nezki es ugyis erzi magat" A nagymamád 30 évesnek néz ki????
Neked van férjed? Van önálló életed amibe szültél? Bátyádéknak?
Ha ennyire ilyen anyukád, léptesd ki az életedből, és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ennyi.
Miért foglalkozol akkor a nagymamáddal? Tényleg kesze-kusza, próbáld egy kicsit osszebb rendezni a soraidat, megpróbálom leírni, ami nekem jött át.
Van neked egy boldog családod, és a bátyádnak is.
A férjed dobott téged, és te nagyanyád nyakára koltoztel egy gyerekkel, ergo útban vagy neki.
A bátyád családja tervezgetéssel vágott bele a babaprojektbe, nem a bizonytalanba csaptak, együtt vannak, szeretetben, külön élnek külön családként.
Jobban szereti a másik unokáját a tiédnél, ritka ez a nagyiknál, valami biztos történt, megkellene hallgatni a másik oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!