Én reagálom túl, vagy ez tényleg nem normális?
Nem, egyáltalán nem normális.
Ha nem bömbölteted otthon max hangerőn, úgy hogy őket zavarja, akkor semmi joguk beleszólni ebbe, mivel ez tényleg nem tartozik rájuk.
Nem normális marhák a szüleid, már bocsánat. Vegyél magadnak fülest és hallgasd úgy.
Egyébként az én zenei ízlésem is hasonló:)
Ez tényleg nem normális dolog. Az lenne normális, ha beszólnának, hogy halkítsd le a zenét, nem ez.
Nálunk ez úgy nyilvánult meg anno a szüleimnél, hogy apum olykor berontott a szobába, hogy ha nem halkítom le "ezt a sz.rt", kivágja a magnót az ablakon...:D Anyum egyszer fenyegetőzött azzal, hogy kettétöri a Depresszió CD-met, az is azért volt, mert annyira tomboltam rá, hogy nekiestem a szekrénynek. Ja, és még a tipikus beszólás: "Most azonnal halkítsd le, ez nem fehér embernek való!". Valahogy próbáld velük megbeszélni, hogy ettől nem leszel sátánista vagy sorozatgyilkos, sőt, ha van valami magyar szám, amit szeretsz, és nincs durva szövege, meg is mutathatod nekik.
Nem tudom, mennyire hallgatsz durva zenét, nálunk a Bridge to Solace volt olyan, amiért majd letépték az ajtómat, ha véletlenül füles nélkül hallgattam...:)
Nekem csak a hangos zenéért akadnak ki, de akkor sem ennyire.
Nem normális a szüleid viselkedése!
Nem normális.:)
Nem tudom, de az én szüleim leszrják, hogy mit hallgatok. Sőt, ha meg akarom mutatni, se érdekli... Pedig nem hanyagolnak el. Nem tudom miért:D Pedig még bömböltetem is este 10kor szoktam lehalkítani az erősítőt néha, mert akkor már a szomszédok is mennek csicsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!