Hány legjobb barátod van?
Neked hány legjobb barátod van?
Nekem 6 legeslegjobb de mostanába csak az egyikre figyelek mert a többiek engem le****nak.. -.-" de ha viszont vele vagyok (azzal az egyel akit mondtam) akkor akik leszarnak akor jobban kiközösitenek.. ez annyira szar helyzet.. mostmár én is teszek rájuk mert kikészitenek.. sztetek mitcsináljak? xĐ ^^
Köszönöm a válaszokat
tudom mit csinálok (L)
igazatok van.. az embernek nem lehet 6.. igazán 1 v talán 2.. akikre igazán oda figyelek (L)
köszii
Igazából nem szeretem a barátaimat rangsorolni.
De van egy legjobb, akivel kb. két testben egy lélek vagyunk, és tudom, hogy vele sosem fogom megszakítani a kapcsolatot. Rajta kívül még 5 barátnőm van, akik szintén nagyon jó barátnők.
Tapasztalatból tudom, hogy ha valaki ki akar sajátítani, az nem igazi barát. Én valami ilyesmi helyzetet szűrök le a kérdésedből. Vagyis ha kiközösítenek azért, mert valaki mással többet lógsz, mint velük, az nem vall igazi érzelmekre. Lehet, hogy jobb lenne hanyagolni őket... bár nem egészen értem, mit értsz az alatt, hogy lesz@rnak téged. Ha ez azt jelenti, hogy kerülnek, vagy úgy tesznek mintha nem lennél ott, vagy ilyesmi, akkor te se menj utánuk. Egy lánnyal majdnem 10 évig legjobb barátnők voltunk, egy harmadik lánnyal alkottunk egy "csapatot", aztán amikor ott voltam velük, sokszor nem is törődtek velem, úgy éreztem, mintha lekezelően bánnának velem, úgyhogy aztán otthagytam őket. Kicsit néha sajnálom, de ha jobban átgondolom, jobb is, hogy nem lettem olyan mint ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!