Hány legjobb barátod van?
Neked hány legjobb barátod van?
Nekem 6 legeslegjobb de mostanába csak az egyikre figyelek mert a többiek engem le****nak.. -.-" de ha viszont vele vagyok (azzal az egyel akit mondtam) akkor akik leszarnak akor jobban kiközösitenek.. ez annyira szar helyzet.. mostmár én is teszek rájuk mert kikészitenek.. sztetek mitcsináljak? xĐ ^^
Szerintem az embernek 1 legjobbarátja lehet úgy igazán. lehetnek nagyon jó barátai, akikben feltétlen megbízik, de valahogy csak 1 valaki áll mindig egy hangyányival közelebb hozzá... Mindegy.
Nekedm 1 legjobb barátom van.
Az embernek egy legjobb barátja van. Ha már több embert érez magához közel ugyanannyira, akkor nincs legjobb barátja, csak jóbarátai vannak.
Gyanítom, még általános iskolás vagy: ezek a "barátságok" még nem igazi, felnőtt barátságok. A barátaid nagy része le fog morzsolódni pár éven belül, amint más iskolába kerültök. Aki annak ellenére is barátod marad, hogy esetleg nem ugyanoda jártok, az lesz majd igazi barát.
nekem 2 legjobb barátom van...
és 2 nagyon jó barát, hanem 2 legjobb barát:D
szerintem a neve is jelzi:LEGJOBBbarát
ez 1-et jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!