Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tökéletes ellenség a legjobb...

A tökéletes ellenség a legjobb barátod? (perfect enemy is your best friend)

Figyelt kérdés

Bocsi nem tudtam jobban lefordítani ezért írtam oda eredeti nyelven is.

Szóval a kérdés: A tökéletes ellenség miért a legjobb barátom?:O Ezt nem értem. Valaki magyarázza meg. :) Előre is köszi.

2011. jún. 23. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ellenséged megmutatja,hogy milyen vagy,a barátod megmutatja,hogy milyennek kellene lenned.
2011. jún. 23. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
hm :) köszi a választ :)
2011. jún. 23. 19:13
 3/3 cipo3 válasza:

Első válasz nem igazán teljes. Az ellenséged szemedre hányja milyen vagy. A barátod csak körbenyal és nem akar megbántani. Rengeteg embert ismerek aki egy hatalmas szemét, ribi, önző.... a barátai sosem fogják megmondani milyenek is mert nem akarják elveszíteni. Ha néha pedzegetik is neki sose jut el az agyáig.

Aki fejlődni akar...az idézeted annak szól. Az ellenséged utata mutat. A barátod csak hátráltat.

2016. máj. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!