Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy terhes vagyok?
Férjemmel októberben házasodtunk össze, utána elkezdtünk beszélgetni arról, hogy legyen baba, és végül arra jutottunk, hogy abbahagyom a gyógyszert, de nem próbálkozunk, ha akar jönni a gyerek akkor jön, ha nem akkor nem.
Erre anyukám valahogy rájöhetett, mert februárban megkért minket, hogy várjunk egy évet, mert még friss a kapcsolat, fiatal vagyok (25), stb.
Mondtuk neki, hogy persze, várunk.
Ezután 1 héttel kiderült hogy hormonbetegségem van, és azt mondta az orvos, hogy természetes úton nem lehet gyerekem, így nem kezdtem el újra a gyógyszert, gondoltuk minek ha úgysem lehet gyerekünk.
Május 24-én azonban feltűnt, hogy késik a menstruációm, mindig napra pontosan meg szokott jönni, viszont most 17 helyett még 24-én sem volt semmi. Gondoltam ez is a hormonbetegség mellékhatása, vagy a gyógyszer okozza amit felírtak kezelésre, de a férjem nyúzására csináltam egy tesztet és pozitív lett. Ezután csináltam még 3-at, és mind pozitív. Háziorvos azt mondta, hogy valóban terhesség, jövő hét pénteken pedig megyünk ultrahangra a nőgyógyászhoz, hogy lássuk tényleg baba van-e, és ha igen, akkor minden oké-e vele.
Férjemmel mindketten elképesztően boldogok vagyunk, hiszen ez egy "csoda baba", viszont nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek, miután megígértük, hogy várunk jövő februárig.
Tippek?
Mi az, hogy friss a kapcsolat? Házasok vagytok! Vagy pár hónap ismeretség után házasodtatok össze? Miért kéne várnotok anyád szerint, hátha elváltok vagy mi??
Az a kínos, hogy ilyet volt képe kérni!
Várd meg, míg betöltöd a 12. hetet, aztán mondd el neki, ha tetszik, ha nem ez van, törődjön bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!