Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig elvinnie...

Miért kell mindig elvinnie anyukámnak a templomba?

Figyelt kérdés
Szinte már kényszerítenek h menjek... ha meg azt mondanám h nem (amit nem merek) nagy veszekedés törne ki. Sosincs olyan h nem... pedig már elegem van szinte mindenbol... (keresztények vagyunk) 13/L

2016. máj. 7. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Hát... Jó kérdés. Az az igazság, hogy keresztények-e, vagy sem, a vallást senkire nem lehet erőltetni. Egy idő után úgyis ráeszmélnek, hogy téged kicsit sem érdekel ez az egész; ha okosak, akkor belátják, hogy mindenki más, ha nem, büntetni fognak érte, leszidnak stb.

Amúgy mennyire vallásosak? Olyan fanatikus bigott szinten, vagy pedig működött a propaganda, és attól félnek, hogy pokolra kerülnek?

2016. máj. 7. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Megértelek, én is ugyanezen mentem keresztül.

Viszont 25 évesen megtértem. Mindig hittem Istenben, de nem érdekelt, és nagyon megkeményítettem a szívem. Aztán felnőtt fejjel kaptam néhány nagy pofont az élettől, és rá kellett jönnöm, hogy a szüleim pont ettől akartak megvédeni. De ez volt az én utam, ezt kellett bejárnom, hogy így 30 évesen elmondhassam, megértettem az élet célját és lényegét ;)

Nem tudok tanácsot adni, mert átérzem, amit most Te éreztél, de ma már azt is tudom, hogy a szüleid most mit érezhetnek... Ha van kedved megírni, hogy hogy állsz a hit kérdéssel, szívesen meghallgatlak. Akár itt, akár üziben.

És nyugi, nem akarlak majd megtéríteni :)

2016. máj. 7. 23:46
 3/8 gnoomage ***** válasza:
63%

Sajnos ki kell törnie annak a veszekedésnek, mivel úgyse állnak le és a vallásos emberek nagy része nem tudja elfogadni, hogy a gyereke nem hisz abban amit ráerőltetnek...

Mond meg, hogy te nem hiszel ebben(vagy nem akarsz menni) és kész, itt nincs más lehetőség...

2016. máj. 8. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Bírd ki vagy csináld amit en

A paptól kertem segítséget en is hívő vagyok es voltam de nem teljesen szóval a mise sem érdekelt ezt megmondtam a papnak rendes ember volt es segitett

Beszélt a szüleimmel hogy ezt nem lehet erőltetni a hit nem úgy működik es hagyjanak kibontakozni

Azota néha elmegyek misére két havonta kétszer es szívesen lat igy is a pap :)

2016. máj. 8. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
15%

Mi az a mindig? Naponta cipel?

Néha kibírod.

2016. máj. 8. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Latvanyosan aludj el a mise alatt. kezd horkolni , ne durvan de hallhatoan. amikor leterdeltek ima kozben "aludj" el. ne felj par ilyen alkalom utan nem visz tobbet mert nem akar egni veled;-)))
2016. júl. 20. 11:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot! Csak ezzel az a baj hogy utána anyukám megcsapkodna :/

Meg mostanában nem is nagyon voltunk mert nagyon könnyen elájulok a melegben a templomban vagy bármilyen zárt meleg helyen...

2016. júl. 22. 22:57
 8/8 Captain Logic ***** válasza:
Büdös keresztény elvakult krvā! Veti a gyerekét, mert nem dől be a kamu szarjainak!
2017. aug. 12. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!