Egy pedagógusról honnan tudjam, hogy kedvel-e vagy sem?
Különben az oviba is hasonló volt a szituáció:
Volt egy óvonéni,akit szerettem,mindig odamentem hozzá és az ölébe akartam ülni xĐ alsó tagozatban is volt egy tanár,akit nagyon bírtam,jobban,mint a többit.És persze ott volt vele szemben a rossz is,akit utáltam.És egyszerűen már nem tudom elképzelni,hogy hogyan szerethettem az óvonénit meg az alsó tagozatos tanárnénit..lehet,hogy egy év múlva meg majd azt nem tudom elképzelni,hogy hogyan szerethettem ezt a tanárt?:P:S
Jaj,nem kivánom én azt..:P
csak,hogy ne legyen olyan izééé..igazságtalan:P
és nem akarok a kedvence lenni
Kedves kérdező!
Ne vedd sértésnek de lehet csak szélsőségesen tudsz érezni...vagy nagyon "ÚTÁLSZ" valakit vagy nagyon"SZERETSZ":)Ez természetessen nem baj...de tudni kell határokat szabni...!Persze ,hogy megkedveled a tanárodat és akit szeretün azzal törődünk is...de vannk olyan dolgok amiket tartoznak rád..ás lehet,hogy nyomasztja valami a tanárodat de mint magánembert és nem mint pedagógust...érted???
Ez nem elleded irányul,szerintem kedvel téged..és---ha ápolod ezt a kapcsolatot a későbbiekben is hasznát veszed a tanácsainak:)
Bocs a helyesírásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!