Mit tegyek, hogy megengedje?
anyukád nem normális. max óvodás korig elfogadott,hogy anyuka beleszól a haj hosszba.
14 évesen semmi beleszólása nem lehet anyukádnak,hogy milyen hosszú a hajad.
ha nem ad pénzt fodrászra akkor vagy levágod te otthon,vagy keresel fodrász tanulót. szerintem ha beírod jófogásra biztosan találsz most is.de folyamatosan figyelni kell az ilyen hirdetéseket.. én egy időben csóróbb voltam és tanulókhoz jártam,ők levágták ingyen,hiszen nekik is jó volt,hogy tanultak belőle,nekem is,hogy csak profi eszközökkel vágták le és ingyen is volt.
ehhez nem kell szülői engedély:) sima fodrászhoz sem kell,ha sikerül zsebpénzből összespórolni annyit,akkor elmész egy sima fodrászhoz levágatni..nem értem ezen mi olyan bonyolult.
anyukád meg legalább rájön,hogy nem úgy működik minden ahogy ő gondolja.. kicsit durva,hogy ennyire meg akarja szabni a dolgaidat.
Levágnám magamnak.
Vagy a fodrásszal megbeszélném, hogy ő győzze meg anyukámat, hogy kell belőle vágni, hogy szebb legyen.
Ennyi idősen egyedül jártam fodrászhoz, anyámnak csak annyi kikötése volt, hogy ne tegyenek bele vad színt, ha úgy alakul, hogy melíroztatnék.
Ne hunyászkodj meg ennyire. Vágj le a végéből tök rondán, hogy aztán úgyis korrigálni keljen fodrásznál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!