Tudnátok abban segíteni, hogy-hogy győzzem meg az anyukámat abban, hogy megengedje, hogy legyen második fülbevalóm?
Beszélték már vele? Mert ha igen, akkor azért ez elég kemény dió lesz, ha 16 éves létedre nem engedi. Én 14 éves voltam, mikor csináltattam párat a cimpába, és a porcba is. Simán belementek, pedig nem anyukám nem az a nagyon engedékeny fajta.
Egyébként én elmagyaráznám, hogy ettől a személyiségem nem változik meg, ha már nem tetszik, akkor kiveszem, és simán beforr, de ha nem is, akkor sem feltűnő az a kis lyuk. Esetleg kérd ezt szülinapodra/jó bizonyítványért/karácsonyra/névnapra/stb.
Atyaég, ez egyáltalán kérdés? Nem mindegy hogy egy vagy két fülbevaló van a fülben??? Nem egy egész alakos tetoválást akarsz :D
Mutass neki teletetovált, telepiercingezett, telelyuggatott arcokról, testekről fényképeket, aztán mutass neki olyan képeket, amiken csinos fiatal lányok duplafülbevalóval szerepelnek, hogy mi a különbség a kettő között, hátha belátja...
A férjem lánya 14 éves, nemrég vittem el második füllyukasztásra. Csinosan, aranyosan áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!