Akiknek van már gyereke azokhoz szólna a kérdésem?
Mikor még nem voltatok várandósak (vagy ha azok voltatok, de az elején) akkor ti érzetétek, hogy milyen nemű gyereketek lesz?
Mert az egyik tv műsorban láttam, hogy jósoltak valakinek, hogy hány gyereke lesz, és milyen nemű. És a jósnő mondta, hogy 2 fiút lát. Erre a jóslás alanya mondta hogy ő csak fiút tud elképzelni magának, és kettőt szeretne. Erre mondta a jósnő, hogy azért csak azt tud elképzelni, mert ő érzi belülről, hogy mik lesznek majd. Tehát végülis ez anyai ösztön.
Én pl nem vagyok nagy pasizós, eddig csak 1 barátom volt. Már a családtól hallom, hogy nem bíznak benne, hogy valaha is lesz gyerekem, férjem meg végképp nem. De én mégis érzem belül, hogy valamikor lesz.
Ez hülyeség?
19/L
Régen én is úgy éreztem, csak lányom lehet.
Mikor terhes lettem, éreztem, megálmodtam, hogy fiú, az is lett:)
Én úgy éreztem, hogy sosem megyek férjhez, sosem lesz gyerekem. Erre férjnél vagyok és a jövő hónapban születik a 2. lányunk. Viszont éreztem hogy lányok, mindkettőnél és a születési súlyukkal is álmodtam. Az elsőnél bejött a 2.-at majd lájuk a következő hónapban.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!