Mennyire tűrnétek ezt meg a férjetektől/élletársatoktól?
Röviden próbálom leirni a lényeget.Párommal anyósnál lakunk,van egy 2 éves gyerekünk.GYED letelte után visszamentem dolgozni,sajnos a pénz miatt muszáj,a Gyes nem sok...
2 év alatt elhanyagoltam magam,pedig fiatal vagyok(24 éves).Bármit szerettem volna megvenni,és itt nem caak a ruhákra gondolok,hanem háztartái eszközökre(pl. Vasalódeszkát már 1 éve szeretném lecserélni,ami van irthon,még anyós vette anno 30 éve,fa és nyikorog vasalás közben)
Szóval ilyen pár ezer ft-os dolgokra gondolok,ruhákat is ha ritkán vettem turiban vettem magamra...
A lényeg az,h páom mindog azt mondogatja,h ráérnek euek a dolgok,pedig már új ágyneműhuzatot is szeretnék venni magunknak stb.De mindenre azt mondja a párom hogy nem kell,felesleges dolgok.De ő meg minden hónapban elkölt csak a cigire 20 ezer Ft-ot!
Ha ilyen alap dolgokra nem telik, akkor a férjed tegye le a cigit.
Az aztán tényleg nem fontos.
Kedves Utolsó!
Telik ilyenekre,csak én nem vehetem meg,mert szerinte ezek felesleges dolgok...még ha 30 éves holmi akkor is jól van az...pedig alap dolgok ezek,nem hűlyeségere adnám ki a pénzt...
Nem értem,hogy miért nem veszed meg,ha szükséged van rá?
Nehogy már még engedély kérj rá,felnőt ember vagy!
Én nem kérdeznék,hanem kijelenteném!
Én ezt nem is értem. Ha vasalódeszka kellett, elmentem és megvettem. Az ágyneműhuzatot is. A fazekat is.
Dolgozol, van fizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!