Mit tegyek? Nem láthatom az 1 éves unokámat, mert a mennyem nem úgy állhozám. És csak bennem látja a hibát.
Drága anyós!
Nem igazán értem egy felnött nö akinek már felnött fia van és unokája miért nem tudja átlátni ezt a helyzetet és miért nem tud megoldást találni erre.De talán ha mindezt felfogná nem is keveredett volna ilyen helyzetbe.Az a mondata hogy mennye,fia felesége,unokája anyukája nem "ugy áll" magához és hogy csak magában látja a hibát valoszinüleg igaz is.Mármint érthetö hogy igy viselkedik magával ezek után.Mi mást várna töle?Az meg hogy a fia is kiáll mellette és inkább magát hanyagolja arra utal hogy maga Drága anyós bizony nagyon kihuzat a gyufát.Maga azt kérdezte hogy vajon mit is tegyen ebben a helyyetben.Ha lelkiismeretesen végig olvassa a válaszokat bizony rá jön hogy nem maga az egyetlen ilyen drága anyós és hogy mi is lehet a helyes megoldás ebbem a helyzetben.Nem szeretném ismételni az elöttem valokat.Csak annyit,hogy ha valoban látni szeretné az unokáját akkor probáljon változtatni saját hozzá állásán,gondolkodásán,viselkedésén.Nem azt kell tenni hogy mennyétöl egyszer bocsánatot kér és azzal minden el is van intézve,mert valoszinüleg ön sem egy alkalommal sértette meg unokája anyját.Ebben az esetben a millio bocsánat kérés sem lenne elegendö ha az nem öszintén és szivböl jön.A leirtak alapján a menye nem tett semmi rosszat csak nem magára hasonlitott.Szerintem ez nem bün.Ha magát mégis megsértette volna a mennye akkor ezt sürgösen tisztázza vele,de ne vádaskodjon.Bár tényleg nem ir arrol h mennye tett volna valami rosszat önnel szemben.
Valaki irta elöttem,hogy ebben az esetben birosághoz is fordulhat.Nos ezt csak akkor tegye ha soha többé nem akarja látni SAJÁT FIÁT,KÉSÖBB UNOKÁJÁT.Ez a megoldás olaj lenne a tüzre.Ha pedig unokája megnö nem biztos hogy szivesen látogatná a pereskedö nagyit.Illetve nagy az esély arra is hogy a biroságon inkább magát tiltják el unokájátol távolságtartási rendelettel.Tehát ezt azért gondolja meg,hogy egész életében pereskedni akar vagy egy nyugodt,békés,szeretö családot képzel el maga körül.Akikre számithat majd ha betegeskedik vagy segitségre szorul .
Én tiszta szivemböl kivánom hogy tudjon helyes döntést hozni és egy nagy boldog családban élni fiával,mennyével és unokájával.Minden kétszinüség,veszekedés,áskálodás nélkül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!