Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem láthatom az 1...

Mit tegyek? Nem láthatom az 1 éves unokámat, mert a mennyem nem úgy állhozám. És csak bennem látja a hibát.

Figyelt kérdés
A fiam egyszerűen lekezelő velem,és nem hajlik arra,hogy segítsen,és unokázhassak.Az igaz megakartam változtatni a menyem,azt szerettem volna ha olyan mind én.Ezért rengeteg konfliktusunk lett,de mióta meg van a kicsi azóta mind 1 anya tigris olyan.
2010. ápr. 9. 16:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%
Remélem, a fiatalok soha nem fognak engedni (az ő és a gyerekük érdekében). Az ilyen ember, mint a kérdező SOHA nem változik meg, max. érdekből megjátsza magát. Aki meg azt írta, hogy az anyának nincs joga eltiltani a nagymamától a gyereket, az lehet, hogy jószándékból írta, de hogy ennyire gáz anyósa soha nem volt, az is biztos. Ezekkel egyszerűen nem lehet mást csinálni. Ez nem bosszú, csak nem akar az ember idegileg összeroppanni. A válások 30%-át az ilyen anyósok okozzák, ezt olvastam nemrég.
2010. ápr. 9. 21:25
 32/33 anonim ***** válasza:
10%
Kedves nagymama ne foglalkozzon a rosszindulatú tanácsokkal,ezeket csak unatkozó hölgyek írják.Megfog bocsájtani szerintem a menye ha ön kedvesen közeledik felé rádöbben ő is arra,hogy a gyermekének nagyszülőre is szüksége van bár mi is volt a múltban!Nekem 5-gyermekem van és nagyon jó lenne egy nagyika de sajna ez nem adatott meg!Nekem sem volt jó kapcsolatom az Anyósommal de örültem volna ha megkereste volna az unokáit illetve kíváncsi lett volna rájuk.De hivatalból is lehet láthatást kérni szerintem ha másként nem megy úgymond végső esetben!Sok szerencsét kitartást biztosan megfogja érni.üdv Jaguár01
2010. ápr. 10. 18:57
 33/33 anonim válasza:
100%

Drága anyós!

Nem igazán értem egy felnött nö akinek már felnött fia van és unokája miért nem tudja átlátni ezt a helyzetet és miért nem tud megoldást találni erre.De talán ha mindezt felfogná nem is keveredett volna ilyen helyzetbe.Az a mondata hogy mennye,fia felesége,unokája anyukája nem "ugy áll" magához és hogy csak magában látja a hibát valoszinüleg igaz is.Mármint érthetö hogy igy viselkedik magával ezek után.Mi mást várna töle?Az meg hogy a fia is kiáll mellette és inkább magát hanyagolja arra utal hogy maga Drága anyós bizony nagyon kihuzat a gyufát.Maga azt kérdezte hogy vajon mit is tegyen ebben a helyyetben.Ha lelkiismeretesen végig olvassa a válaszokat bizony rá jön hogy nem maga az egyetlen ilyen drága anyós és hogy mi is lehet a helyes megoldás ebbem a helyzetben.Nem szeretném ismételni az elöttem valokat.Csak annyit,hogy ha valoban látni szeretné az unokáját akkor probáljon változtatni saját hozzá állásán,gondolkodásán,viselkedésén.Nem azt kell tenni hogy mennyétöl egyszer bocsánatot kér és azzal minden el is van intézve,mert valoszinüleg ön sem egy alkalommal sértette meg unokája anyját.Ebben az esetben a millio bocsánat kérés sem lenne elegendö ha az nem öszintén és szivböl jön.A leirtak alapján a menye nem tett semmi rosszat csak nem magára hasonlitott.Szerintem ez nem bün.Ha magát mégis megsértette volna a mennye akkor ezt sürgösen tisztázza vele,de ne vádaskodjon.Bár tényleg nem ir arrol h mennye tett volna valami rosszat önnel szemben.

Valaki irta elöttem,hogy ebben az esetben birosághoz is fordulhat.Nos ezt csak akkor tegye ha soha többé nem akarja látni SAJÁT FIÁT,KÉSÖBB UNOKÁJÁT.Ez a megoldás olaj lenne a tüzre.Ha pedig unokája megnö nem biztos hogy szivesen látogatná a pereskedö nagyit.Illetve nagy az esély arra is hogy a biroságon inkább magát tiltják el unokájátol távolságtartási rendelettel.Tehát ezt azért gondolja meg,hogy egész életében pereskedni akar vagy egy nyugodt,békés,szeretö családot képzel el maga körül.Akikre számithat majd ha betegeskedik vagy segitségre szorul .

Én tiszta szivemböl kivánom hogy tudjon helyes döntést hozni és egy nagy boldog családban élni fiával,mennyével és unokájával.Minden kétszinüség,veszekedés,áskálodás nélkül!

2010. nov. 29. 18:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!