Mit tehetnék egy ilyen esetben?
Úúúú... szegény! Sajnálom, h ilyenek a szüleid.
Nem tudom, h mennyire vagy jó viszonyban a nagy szüleiddel mert szerintem megoldható, h oda kérd a számlát.
Vagy egyszerűbb, ha a nagyszüleid csinálnák meg ezt a családi tarifát , te meg fizetnéd.Vagy a nagynénéd vagy nagybátyád, unokatestvér.
Valakivel remélem meg tudjátok oldani. :)
Mert 17E-Ft az tényleg nagyon sok.
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert a vizsgához
voda üzletben is,meg én pl öcsémnek tescoban vettem karácsonykor 2ezerért telefonnal együtt(most is lehet telefonnal együtt 4ezerért talán,500 lebeszélhető belőle),adatok se kellettek,csak utána felhivtak,és bemondás alapján...simán mondhattam volna mást...annyi h kérnek telefonba egy cimet,ahova küldenek egy levelet (mondhatsz ismerős cimét is,vagy barátnődét ha őt nem csesztetik emiatt),oda küldenek egy levelet,benne egy számsort,amivel aktiválod véglegesen,semmi extra.
annyi,h az is mint a t-mobilos,csak egymás között 4 forint,a barátnődnek is vodásnak kell lennie (neki egy telefon kártyával 4ezer,még mindig 17ezer alatt vagytok bőven)
de mediamarktban is láttam,meg vodafonba vehetsz,nem kérnek hozzá személyin lakcimkártyán kivül semmit,végülis nem előfizus...
Barátnőm t-mobilos. 2 kérdés:
1. Hol tudok úgy venni 1 másik t-s kártyát, hogy ne kelljen személyi, csak ideadják?(a leveles dolog még belefér)
2. Ha megvan a kártya, mit kell beállítani, hogy 4 forintért beszélhessünk egymással?(ő az eredetijével, én az újjal)
Egyébként köszönöm a válaszokat, és a türelmet!!
csak vodással tudod beállitani,neki is kell vodás kártya...
venni tesco,cora,nagyobb áruházak,minden szorolapon rajta van,de ha irsz várost,akkor mondok pontos helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!