Nők/lányok/feleségek: mit szólnátok hozzá, ha így dolgozna a barátotok / férjetek?
Mindenki azt csinálná mint az apukád ha tehetné, de véges számú embert foglalkoztat a cég. Ha pl én csinálnám apukád munkáját akkor ő mehetne napi 12 órázni ennyi pénzért.
Az én fizetésemmel fölöslegesen jampiznék, külföldön alapból magasabb a kereset, de a kiadás is sokkal több, tehát értelmetlen számokkal dobálózni.
Maradjunk annyiban, hogy a minimálbér 2-3szorosa, de most csak hétvégente járok haza. Nem kifejezetten távolság miatt, inkább az óraszám miatt nem jut idő az utazásra. Ja, holnap (ma) is itt kell rohadjak.
Tudom, más apukája megkeresi ezt a pénzt napi 8 órában, Tom Cruise pár perc alatt keresi meg, de nem lehet mindenki Tom Cruise, valakinek a kenyeret is meg kell sütni, valakinek ki kell szállítani, a harmadik lúzer pedig el kell adja hogy az említett Tom Cruise barátunk ne haljon éhen.
Szóval ja, az hogy más mennyit keres mennyi idő alatt, attól 1. a mi lehetőségeink nem változnak, 2. nem azt jelenti hogy mindenki golyóvakarással megkeresheti ugyanazt a pénzt.
Én 5x12 havi 200ért nem panaszkodnék, lehetne vicc pénzért a dohányboltban is állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!