Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok/feleségek: mit...

Nők/lányok/feleségek: mit szólnátok hozzá, ha így dolgozna a barátotok / férjetek?

Figyelt kérdés
Heti 5 napot reggel 6tól este 6ig dolgozik, utána hazamegy, hétvégén otthon van és nettó 200 körüli a fizetése ( néha több ).
2016. máj. 7. 20:35
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szerintem ez normális. És örülj neki, hogy hétvégén legalább otthon van. Van olyan is ahol az illető még hétvégén sem tud hazamenni.
2016. máj. 27. 20:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális. Az én apukám napi 8 órát dolgozott irodában, többet keresett, mint 200e, és egyetemre sem járt.
2016. máj. 27. 23:12
 23/23 Beviz Elek ***** válasza:

Mindenki azt csinálná mint az apukád ha tehetné, de véges számú embert foglalkoztat a cég. Ha pl én csinálnám apukád munkáját akkor ő mehetne napi 12 órázni ennyi pénzért.

Az én fizetésemmel fölöslegesen jampiznék, külföldön alapból magasabb a kereset, de a kiadás is sokkal több, tehát értelmetlen számokkal dobálózni.

Maradjunk annyiban, hogy a minimálbér 2-3szorosa, de most csak hétvégente járok haza. Nem kifejezetten távolság miatt, inkább az óraszám miatt nem jut idő az utazásra. Ja, holnap (ma) is itt kell rohadjak.

Tudom, más apukája megkeresi ezt a pénzt napi 8 órában, Tom Cruise pár perc alatt keresi meg, de nem lehet mindenki Tom Cruise, valakinek a kenyeret is meg kell sütni, valakinek ki kell szállítani, a harmadik lúzer pedig el kell adja hogy az említett Tom Cruise barátunk ne haljon éhen.

Szóval ja, az hogy más mennyit keres mennyi idő alatt, attól 1. a mi lehetőségeink nem változnak, 2. nem azt jelenti hogy mindenki golyóvakarással megkeresheti ugyanazt a pénzt.

Én 5x12 havi 200ért nem panaszkodnék, lehetne vicc pénzért a dohányboltban is állni.

2016. máj. 28. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!