Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok/feleségek: mit...

Nők/lányok/feleségek: mit szólnátok hozzá, ha így dolgozna a barátotok / férjetek?

Figyelt kérdés
Heti 5 napot reggel 6tól este 6ig dolgozik, utána hazamegy, hétvégén otthon van és nettó 200 körüli a fizetése ( néha több ).
2016. máj. 7. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igaza van. Így egy az egyben ő nevelné egyedül a (leendő) gyereketeket, ráadásul ennyiért duplán nem éri meg.
2016. máj. 7. 21:29
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem tetszene, ez rengeteg munka, ahhoz képest a fizetés is kevés. Heti 40 órával aránylag 130 -at keresnél.

Mire jutna időd? Jobb esetben 5-kor kelsz, fél 7-re vagy otthon. Ha 7-8 órát szeretnél aludni, akkor 9-10 fele aludnod kell menni. Lenne 3 órád vacsorázni, tisztálkodni, a barátnőddel lenni, pihenni. Hétvégente ennyi munka után hulla fáradt lennél, nem hiszem, hogy túl sok kedved lenne egy aktív hétvégéhez. Szerintem nem éri meg.

2016. máj. 7. 21:34
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Az én férjem is sokat melózik, igaz csak ritkán 12ezik, viszont szinte minden héten szombaton is bent van. Nem örülök neki, pláne, hogy egyedül vagyok itthon a kisbabánkkal, pedig ő 300 körül keres...
2016. máj. 7. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem nagy öröm, de emberek ébredjetek fel, ez a magyar valóság.
2016. máj. 7. 22:00
 15/23 vonószenekar ***** válasza:
Az én férjem hétköznap reggel 7- től este 7- ig dolgozik minden nap. Ezenkîvül 2 éjszaka, és egy szombat havonta. Előbb mondta, hogy holnap de. is bemegy vmit intézni 1-2 órára. Elég pénzt kap, de szerintem nem éri meg.
2016. máj. 7. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Pont annyit dolgozol, mint az en edesapam 2 eves koromtol fogva.

Mindig bantotta, hogy nem tud eleget lenni a gyerekeivel, es hogy nem tudott minket "nevelni". Mindig olyan faradt, hogy naponta kb. 10 percet beszelgetunk, utana kidol.

Mi is megszivtuk, egyszeruen nem volt apank. Most mar felnottunk, en 23 vagyok, az ocsem 18, de mindannyian banjuk, hogy igy elrepultek az evek, nagyjabol az eseapank nelkul.

Ne tedd ezt a csaladoddal, ha nem muszaj (nalunk az volt). A feleseged is nehezen viseli majd, meglatod. Szerintem a kapcsolatotok is ramehet, ha o elegedetlen lesz azzal, hogy alig vagy otthon, ha pedig megis, akkor hullafaradt vagy es semmit nem lehet veled kezdeni.

Inkabb legyen valamivel kevesebb penzetek, de legyen egy boldog csaladod! :) a mi apank 180 000-et keres, es harman elunk ebbol a fizetesbol. Megtakaritasunk van, valamint hebe-hoba el tudunk menni csaladilag szorakozni is, amire kell, arra telik. Igy is lehet elni.

23L

2016. máj. 8. 01:30
 17/23 Beviz Elek ***** válasza:
8%

Gyenge a fizu, de amúgy elég laza. Kiszámítható, biztos heti 60 óra és nem össze-vissza kell ébredni hanem lehet egy rutinod.

Teljesen jó (bár a fizut tornázd fel)

2016. máj. 8. 02:41
 18/23 anonim ***** válasza:

Én is így dolgozok, csak éppen fele ennyiért... :/

Örülnék neki, ha a barátom többet keresne, így legalább mindketten jobban kijönnénk. Mondjuk nálunk nincs is tervben gyerek, szóval az nem kavar be.

30/N

2016. máj. 8. 07:18
 19/23 anonim ***** válasza:

A párom is így dolgozik .. Alig làtja a kislányunkat

Talán 2 órát tudnak játszani este es fürdés alvás

Ez nagyon kevés idő de ennek ellenére ( h ilyen keveset látja) a pici nagyon szereti az apját

Este ő a kedvenc és csak vele akar játszani

2016. máj. 8. 10:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Az én férjem futár, reggel 5 körül megy el itthonról és kb. 9-nél előbb nem ér haza. Rohadt jó meló, de remélhetőleg meg fogja érni (most kezdte pár hete), de a hétvégéje szabad.

Eddig volt, hogy 5 napokra is el kellett mennie, magának kellett fizetni a kaját, és egyre kevesebbet kerestek és csak egy nap volt otthon hétvégén. Így egy picit jobb.

2016. máj. 9. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!