Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja annyi 17 -...

Miért gondolja annyi 17 - huszonegynehány éves, hogy attól, hogy már nagykorú azt csinál amit akar, a szülei ne szóljanak bele az életükbe, mikor mit csinálnak, hova mennek, stb? Közben meg a szülőknél laknak, apa-anya tartja el őket.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 12:27
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%
nem lett szin ötös érettségim szín ötös évvégi jegyekkel, emelt angol nyelvvizsgával és még némi plussz dolog amivel meglett volna az államilag támogatott. mekkora szar vagyok. 19L
2010. ápr. 9. 11:31
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
ne foglalkozz vele először azért b@szogatott mer államira jársz és az ő pénzéből tanulsz most meg azért mert költségesre jársz mert hülye vagy az államihoz... sehogy se jó neki :P
2010. ápr. 9. 11:33
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

A költségtérítést simán beszüntetném.Legyen tényleg ingyen az oktatás,azoknak akik érdemesek rá.Viszont azoknak még a zoknit is ingyen adnám...

Őszintén,mi értelme van,hogy olyan szakra megy valaki,ami már telítve van?

Ez az ország azért is jutott ide,mert senki nem hajlandó elfogadni a képességei határát.

A 16 éves nem látja be,hogy neki nincs lehetősége bulizni,együttélni a barátjával/barátnőjével-bár érdekes a fiúk ritkábban toporzékolnak,hogy miért nem engedik őket a barátnőjüknél aludni.A 18 éves nem fogja fel,hogy nem mindenkinek kell diploma.A 25 éves azt,hogy egy év munkaviszonnyal nem lehet 10M-ás lakást vásárolni.A 30 éves,hogy a semmire szülni nem szabadna(pláne ha így varrja magát a pasi nyakába).

40 éves korukban meg rájönnek,hogy eltolták az életüket,mert olyan lufikat kergettek,amik kidurranak.

Természetesen nem mindenki ilyen,de aki magára veszi,annak valószínűleg az inge....

2010. ápr. 9. 11:51
 44/47 anonim ***** válasza:
55%

én is beszüntetném a költségtérítést, HA LENNE ALTERNATÍVA. Ha egy sima szakmunkással vagy szakközéppel ugyanúgy el tudnék helyezkedni. vagy legalább el tudnék helyezkedni. de nem. amúgy meg nem tudom hány éves az aki így mondja a magáét az egyetemekről, de tudod milyen nehéz felvetetni magadat valahova?? Pl ELTE BTK-n akartam menni egy helyre, 433 pont, ahogy a felsőfokú nyelvvizsgámmal együtt is minimum 96%os angol és magyar érettségi kéne. és a költségtérítéses? Az csak 430 pontos :) ja bocs oda elég csak 95%ra megírnom...

légyszi ne oktass ki olyanról, amihez nem értesz.

Bocs az offért

2010. ápr. 9. 17:23
 45/47 anonim ***** válasza:
14.08 Már ne is haragudj de semmi közöd hozzá. Nem kértem,a véleményedet. Az hogy miért mentem férjhez az az én magán ügyem. Nem tartozom magyarázattal egy vad idegennek. Csupán leírtam a véleményem a kérdezőnek és ennyi. Aztán mindenki úgy neveli a saját gyerekét meg úgy gondolkozik ahogy akar.
2010. ápr. 10. 15:38
 46/47 anonim ***** válasza:
Bocs 19 38. Egyébként te sem vagy egy agyon iskolázott valaki, ha így leszólod a másikat pedig nem is tudsz rólla semmit. Nem ismersz nem tudhatod mit mért csináltam és miért alakult így az életem. Nincs jogod pálcát törni felettem. Nem itélkezhetsz látatlanban. Az én életem az én dolgom. Egy vad idegen aki nem is ismer ne itélkezzen és ne hordjon le mindennek. Fogalmad sincs rólla miket beszélsz.
2010. ápr. 10. 15:42
 47/47 anonim ***** válasza:

13 38 as vagyok megint. Bocs az előbb véletlenül elirtam.

A lényeg ugyan az, hogy nem tartozom magyarázattal és nincs jogod olyanokról írni amikről fogalmad sincs. Mégis milyen jogon itélkezel róllam így látatlanban? Kapj már észbe, semmi közöd az életemhez.

2010. ápr. 10. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!