Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnál, ha a 18...

Szülők! Mit szólnál, ha a 18 év körüli fiad be szeretné mutatni a 37 éves barátnőjét?

Figyelt kérdés
Lécci nemet és kort is. Köszi:)
2016. ápr. 21. 12:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Utolsó nem bántásból de ezzel most nem állítottál fel tendenciát. Ezt értsétek már meg, hogy mi az átlag. Én is ismertem olyat aki tizen évesen vesztette el a fiatal apukáját mert az leesett a tetőről, munkálatok közben, de ettől még nem mondanám hogy minden 2. fiatal apuka így végzi...
2016. ápr. 24. 09:40
 42/45 anonim ***** válasza:

nem is tendenciáról beszélek.

és nem is átlagról.

csak arról, hogy az egyéni sorsot elszenvedő embereknek nem nagyon számít hogy mi az átlag...

ettől még ugyanúgy rossz vagy jó nekik.

és persze lehet házasságot kötni matematikai úton, kiszámítva megbecsülve a másik korát vagy bármi mást, tendenciát, valaminek az átlagát, de az élet nem igazán erről szól.

2016. ápr. 24. 12:59
 43/45 anonim ***** válasza:

Ez a "fiatalok is meghalhatnak" érv egyáltalán nem logikus. Az egy alapkockázat, ami elkerülhetetlen. A pluszkockázatokat viszont igenis meggondolja az ember.

Vagy ti szerintetek vágjunk csak neki tutajon a tengernek, hiszen van, hogy egy óceánjáró hajó is elsüllyed, és minek statisztikázni?

2016. ápr. 24. 15:10
 44/45 anonim ***** válasza:

jó de akkor más szempontok is vannak nem csak az életkor.

lássuk csak. öreg de a fogai renben van. fiatal de rohad a foga.

akkor inkább kevesebb ideig csókolom de a csok nem büdös.

segge?

husos de aranyeres.

a fiatalé nem aranyeres de kevésbé husos és én a húsosat szeretem fogdosni.

az öreg gazdag. a fiatal szegény.

oké vitatéma hogy melyik a jobb de mindenképp mérlegelést igényel.

esetleg szavazásra bocsájtom a kérdést s akire többen szavaznak azt veszem el.

vagy veszek egy számítógépes algoritmust ami kitöltet kérdőívet a nőkkel és kidobja hogy melyiket érdemes elvenni.

vagy ismerkedek megismerem s rájövök melyikkel vagyok boldog. mivel nem értek a számitástechnikához, de még a matematikához se főleg a valószinűságszámításhoz nem, kénytelen leszek ez utóbbi elavult módszert alkalmazni.

hogy randizok vele, belenézek a szemébe és ha jól érzem magam vele akkor tovább ismerkedek s ha egy aránylag hosszú ideig ez így marad akkor elveszem...

2016. ápr. 24. 17:04
 45/45 anonim ***** válasza:

bocsánat.

az utolsó szavadat most fogtam fel.

oké.

akkor a kedvedért nem a polgármesteri hivatalban hanem a statisztikai hivatalban fogok házasodni.

2016. ápr. 24. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!