Szülők! Mit szólnál, ha a 18 év körüli fiad be szeretné mutatni a 37 éves barátnőjét?
05:26
"hát nem lennék a felesége helyében."
Mert persze neked soha semmiféle betegséged nem lesz az életedben! Igaz??!
A kórházakban meg nincs is női osztály, mert kizárólag a férfiak betegedhetnek meg?!
Ha meg esetleg a betegséged miatt elhagyna a párod bármikor, akkor itt nyüszítenél, hogy milyenek a pasasok.
Amúgy a világ egyik legszenyább dolga valakit a betegsége miatt otthagyni a sz.rban, amiről ráadásul nem is tehet!!
Utolsó ne sarkítsál már.
Igen bárki lehet beteg és ilyenkor kell támogatni a másikat, de valljuk be az emberek általában együtt öregszenek, így együtt jönnek a gondok, az meg már más. Teljesen más a szitu mikor adott egy fiatal férfi vagy nő, aki még élne menne ide oda világot látna fitt, gyermeke lehetne akit látna felnőni, és van mellette valaki aki már most egyre lassabb, a korával járó egészségügyi gondjai is kezdenek előjönni stb.
Nevetséges előjönni ilyenkor a rákkal meg egyéb betegséggel. Kivel van nagyobb esélyed leélni a teljes életed? Egy nálad 20 évvel idősebbel, vagy a veled hasonló korúval?? Nézzünk már szét a világban, az emberek többnyire a saját generációjukkal házasodnak. És ez akkor is így lesz ha szanaszét pontoztok engem meg aki hasonlóan vélekedik.
De nekem aztán tök nyolc ki mit tesz, nekem is megvan a korombeli párom akivel lehet közös szép jövőm, és biztos le nem cserélném egy 20 évvel idősebbre, de gondolom ezért is le leszek nullázva amiért ilyen "elmebeteg" vagyok :)
Nem volt sarkítás, ma már inkább 40-50 évesen halnak meg az emberek infarktusban, agyvérzésben, mint 90 évesen végelgyengülésben.
Az az adott férfi/nő saját maga választotta a párját, ha egy csöpp esze is van, tudja, hogy milyen következményekkel jár/járhat egy ilyen mértékű korkülönbség.
Teljesen mindegy, hogy igazad van, vagy nincs, a normális, elfogadott álláspontot képviseled, vagy sem, ezen az oldalon mindig és mindenki le van pontozva.
Furcsa nekem, hogy párkapcsolati kérdésekben az 5-15 év múlva előforduló betegségek esélye ilyen fontos valakinek.
Tényleg, ennyire kiszámítottan kell beleszeretni valakibe?
Vagy bele se kell szeretni, csak egyeztetni a megfelelő adatokat és annyi?
Szerethetsz apád/anyád korabeli embert.Boldog is lehetsz.De hamar kijönnek a generációs különbségek.Emlitettem már a lányomat.21 múlt mikor beleszeretett az akkor 39 éves munkatársába.Jóképű pasi,érett,kiforott személyiség.Az elején megrémültem.A család is.A fiam(akkor 17),sokszor beszélgetett a nővérével hogy ez nagyon fog neki fájni.Én szólni is alig mertem nehogy magamra haragitsam a lányomat.Lassan haladtak,ez tény,nem szexszel indult.Sokat beszélgettek,néha elkisérte a férfi munka után haza.Be nem jött soha,a gyerekem nem is hivta tudta hogy nagyrészt kellemetlen csend lenne a kötelező körök után.Aztán jött a nyár,a lányom szombati munkanapja után este buliba ment.Másnap pöfögve mondta hogy összekaptak mert a férfi szerint inkább pihennie kellett volna nem bulizni.Ez előfordult kb háromszor.Eltelt egy év,néha cukiba mentek néha moziba,de szex sehol.Fura mód a lányom sem forszirozta a dolgot,talán mert sokasodtak a viták.Egy alkalommal azt találta mondani mikor együtt sütöttünk: Anya,ma buliba megyek,ha keresne mondd hogy a barátnőmnél alszom.
Nagyot pislogtam,belementem.Nem jellemző a gyerekemre hogy hazudik.Aztán kiderült hogy nem akarta megint a morgást hallgatni.Azon a bulin ismerkedett meg egy sráccal.Onnantól gyorsan ment a dolog.A fiú beilleszkedett a baráti körébe,partner volt a szórakozásban stb.Mig az a férfi megismerni sem akarta a lányom szerinte gyerekes barátait..Ahogy őt sem mutatta be a sajátjainak...Egy év alatt kifulladt a dolog.És ez igy van rendjén.
"Amúgy a világ egyik legszenyább dolga valakit a betegsége miatt otthagyni a sz.rban, amiről ráadásul nem is tehet!!"
Kedves 32-es, mégis hol olvastad, hogy ott kellene hagyni, vagy hogy én a felesége helyében otthagynám? Csak azt írtam, hogy "nem irigylem a feleségét", mert ki tudja mikor újul ki a férje betegsége, és még a fiát is fel kéne nevelni aki most ment csak iskolába. Meg azt is meg kell majd magyarázni a kisfiúnak, ha esetleg kiderül, hogy apa nemsokára meg fog halni.
Légy szives ne magyarázz bele olyasmit a kommentekbe ami nincs is odaírva.
27-es voltam.
Nagyapámnak 60 évesen született meg az utolsó gyereke, 1980-ban.
Nagyapám első gyereke ekkor 33 éves volt, akinek az első gyere 1 évvel később született, 1981-ben. Ez vagyok én.
Nagyapám 8 évvel később meghalt, 1988-ban. A gyerek 8 évesen vesztette el az apját.
Az én apám 1986-ban halt meg autóbalesetben, 37 évesen és én 5 évesen vesztettem el.
Ennyit arról ki az öreg és ki a fiatal és hogy ez mit jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!