Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnál, ha a 18...

Szülők! Mit szólnál, ha a 18 év körüli fiad be szeretné mutatni a 37 éves barátnőjét?

Figyelt kérdés
Lécci nemet és kort is. Köszi:)
2016. ápr. 21. 12:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
31%
Eddig azt mondtam neki, hogy hozhat fel nőt, de csak ha hozza az anyját is. Ebben az esetben viszont azt mondanám, hogy inkább a lányát hozza...
2016. ápr. 21. 17:28
 22/45 anonim ***** válasza:
68%
18-as válaszoló kicsit más dimenzióban él. :D Persze egy 28 éves fiatal nőnek minden álma egy majd' 50 évesnek gyereket szülni :D Hát hogyne...Biológia mi? Kit érdekel? Senkinek nem ment el az esz, ne ámítsd magad.
2016. ápr. 21. 17:51
 23/45 anonim ***** válasza:
53%
Megkérdezném a nőtől, hogy milyen mentális betegsége van, hogy tini pasikra vadászik. Felajánlanám, hogy keresünk együtt egy jó dokit. Na jó ez túlzás de, hogy nem százas az ilyen nő az is biztos.
2016. ápr. 21. 19:28
 24/45 anonim ***** válasza:
62%
Körberöhögném. Amikor az én fiam 18 volt, én akkor voltam 34 :)
2016. ápr. 21. 19:37
 25/45 anonim ***** válasza:
34%
felnőtt emberek, a szabad döntésük... mondjuk a fiamnak azért megmondanám, hogy gondoljon bele, 10 év múlva egy közel 50 éves nője lesz, miközben ő még a 20-as éveit nyomja... ha ezt nem találja maga röhejesnek, akkor az ő dolga...
2016. ápr. 21. 21:45
 26/45 anonim ***** válasza:
52%
12-el értek egyet.A gyerekem.Mivel olyan ember vagyok,bízom benne.Úgy neveltem hogy bízhassak.Védekezés terén is.A lányommal már átmentem ezen.Majdnem ekkora korkülönbség volt ott is.Egy év alatt vége lett,és nincs unokám.Ilyen egyszerű.
2016. ápr. 21. 21:50
 27/45 anonim ***** válasza:
49%

"egy 18 eves lany es egy 37 eves ferfi kapcsolatanak meg lehet jovoje, forditva viszont nem. "

Nekem van egy ismerősöm, aki 50 fölött nősült, és 35 éves nőt vett el, lett egy fiuk aki most 6 éves, a férfi meg közelít a 60-hoz, túl van egy rákos betegség műtétjén (szerencsére kigyógyult). A múltkor együtt utaztunk a vonaton, és nem tudom már hogy terelődött rá a szó, de arról beszélt, hogy éjszaka hányszor kell kimennie vécére a prosztatája miatt... Az ő esetükben még nem is olyan nagy a korkülönbség, de elképzelem, hogy alig házasodtak össze, és már prosztataproblémák meg rák a napi téma, hát nem lennék a felesége helyében.

2016. ápr. 22. 05:46
 28/45 anonim ***** válasza:
21%

Kedves utolsó!

Ezért az elfogadható különbség az5-6 év.ez még belefér.

Talán mindkét oldalról.Mert egyformán kezdődnek a ''bajok''

Én sem szivesen lennék a csaj helyében.

Én most 32 vagyok és a fény korunkat éljük a férjemmel a szexuális életben!

2016. ápr. 22. 07:31
 29/45 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne, hogy a válaszoló közül ki szülő, egyáltalán, és ki annyira szülő, hogy már 18 éves gyereke van.

Az enyém 25 és azon feszeng, hogy egy 30 körüli nővel mi is legyen?

De hát miért kellene nekem ebbe beleszólnom?

Majd, ha megismerem a nőt, és majd, ha megkérdezi a fiam (meg fogja), hogy mit gondolok róla, elmondom.

Ezt tettem eddig is.

2016. ápr. 22. 10:58
 30/45 anonim ***** válasza:
60%
fura hogy a 28-ast hogy leponzoták. Ha valaki nem szottyadt nőkkel/férfiakkal akar együtt lenni az már baj...hát beteg világ ez biztos.
2016. ápr. 22. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!