Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnál, ha a 18...

Szülők! Mit szólnál, ha a 18 év körüli fiad be szeretné mutatni a 37 éves barátnőjét?

Figyelt kérdés
Lécci nemet és kort is. Köszi:)
2016. ápr. 21. 12:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ne mutasson be dugopajtikat, majd akivel komoly jovot kepzel el, azt mutassa be. De az nem egy 37 eves no lesz egy 18 eves fiuhoz.
2016. ápr. 21. 13:07
 12/45 anonim ***** válasza:
81%
Semmi probléma, beszéljük meg, hogy mikor. Nyilván nem ugranek ki a borombol oromomben, de ez nem a világ vége. Ha a gyerekem, akkor evidens, hogyhogy neveltem, védekezzek a nem kívánt terhesség ellen és ne hagyja magát atverni. A partnerét mindig szívesen fogom fogadni, legyen az saját neme beli, más nemzetiségű, más borszinu, más vallású, akármi. Hogy szeretni fogom e, az meg majd eldol, ha jobban megismerem. N42
2016. ápr. 21. 13:09
 13/45 anonim ***** válasza:
55%

Ez nekem még kevés infó, bár nem kifejezetten örülnék, de hogy mennyire nem, azt a nőtől tenném függővé.

Szerintem a legtöbb 18 éves srácnak olyan barátnője van, akivel nem fogja leélni az életét, csak elvan egy ideig, most miért baj, hogy egy jó eséllyel tapasztalt nővel van, aki jó esetben a vacsit is fizeti, mert neki telik rá? :D Jó, ez nem fontos, de adott esetben olyat adhat neki, amire még várnia kellene...

Egy 37 éves még elég fiatal is, csak ahhoz nem, hogy nagy eséllyel együtt maradjanak és családot alapítsanak, de ahogy már írtam, a 18 éves srác akármilyen korú barátnővel sem valószínű, hogy ott köt ki. Persze megértem, ha valaki kizárólag potenciálisan hosszútávú kapcsolatokban gondolkodik, de éppenséggel kalandozni is lehet, az esély pedig sokmindenre megvan. Ha jobban összeillik ezzel a nővel, mint bárki mással, akkor bármi lehet még ebből, csak az esély kicsi rá.

Emberismeret itt sem árt, a "véletlen" vagy tényleg véletlen teherbeesés ellen nem véd az se, ha 25 éves a csaj vagy 17, rendes védekezés és pluszban még hasonló gondolkodás sem árt, hogy ne legyen kérdés az abortusz, ha nincsenek meg a feltételek. Biztonsági játékos vagyok, no, azt értem, ha a párok ezt nem feltétlenül beszélik meg előre... De a "nem egészen" véletlen teherbeesés ellen egy jó emberismeret is véd. Sajna az nem minden 18 évesnek van meg, de nekem igen, csak ha kinézem a nőből ezt a hihetetlenül aljas és bunkó húzást, nem tudom, hogy győzöm meg a srácot, hogy vigyázzon vele... Kb. sehogy, van realitásérzékem s ha már én önfejű vagyok, a gyerektől sem meglepő.

(Amúgy elég rossz ötlet vele maradni, csak mert teherbe esett. Ha tudom, hogy nem is véletlen, akkor egy bunkó, akit soha többé nem akarnék látni. Fizetni muszáj, a gyerek nem tehet semmiről, azt még meg lehet ismerni, de ennyi.)

Úgyhogy én megismerkednék a barátnővel s remélném a legjobbakat, mégis mi mást tehetnék? A nem létező kardomba nem dőlnék, fő az optimizmus :) Kicsi esélyt látok mind a szívásra, mind az sírig tartó boldogságra, nagyot egy hasznos és élvezetes kapcsolatra.

2016. ápr. 21. 13:16
 14/45 anonim ***** válasza:
47%

Ha ez megtörténne, végiggondolnám, hogy mit és hol rontottam el a nevelésében. Nincs semmi bajom a korkülönbséggel/ azzal, ha a nő idősebb, azt sem bánom, ha olyannal van együtt, aki egyértelműen nem a "nagy Ő", de ez a helyzet már egy kicsit más. Az anyakomplexusát élje ki az óvónénin, de 18 évesen már legyen ettől több esze.

Na, de ez mind csak elmélet, hiszen a valóságban neked sem 37 éves, sem más korú barátnőd nincs.

2016. ápr. 21. 13:19
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
5-ös válaszoló,nekem Te qrva szimpi vagy. 😊
2016. ápr. 21. 13:37
 16/45 anonim ***** válasza:
19%

Nekem semmi problémám nem lenne.

Egy barátnő innen, egy barátnő onnan. Ezt is meg fogja unni egyszer.

Főznék egy jó vasárnapi ebédet, és meghívnám ismerkedni.

Más tészta, ha azt mondaná, hogy el akarja venni feleségül. De nem ez lett kérdezve...

2016. ápr. 21. 14:05
 17/45 anonim ***** válasza:
69%

13:16

"most miért baj, hogy egy jó eséllyel tapasztalt nővel van, aki jó esetben a vacsit is fizeti, mert neki telik rá? :D Jó, ez nem fontos, de adott esetben olyat adhat neki, amire még várnia kellene... "

Tehát, ha egy "tapasztalt" pedomami pl. fizeti a fiad vacsoráját, akkor nyugodtan prostituálódhat, és használhatja őt élő vibrátornak a mami.

Gondolom, hogy fordított esetben is ezt mondanád, ha pl. egy negyvenes pasas használná a 18 éves leánykádat rendszeresen, és "adna neki olyat, amire még várnia kellene".

Csak annyit kérdeznél tőle amikor hazaesik éjjel, hogy "kislányom ugye kaptál vacsorát mielőtt megkupakolt a "tapasztalt" bácsi"??!

Gratulálok a felfogásodhoz.

2016. ápr. 21. 14:14
 18/45 anonim ***** válasza:
0%

17: nem, mert egy 18 eves lany es egy 37 eves ferfi kapcsolatanak meg lehet jovoje, forditva viszont nem.

Elso esetben tiz ev mulva lehet gyerek, csalad, barmi, masodik esetben nem.

Az egyenlo banasmod hianyaert tessek a biologianal reklamalni.

2016. ápr. 21. 14:26
 19/45 anonim ***** válasza:
72%

"Szülők! Mit szólnál..." Komoly indítás.

Utálom az ilyen kérdéseket, ahol a kérdező nem bírja felvállalni magát. Meg egy kerdes erejéig sem.

2016. ápr. 21. 14:33
 20/45 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy eleve semmi jogom szülőként beleszolni a nagykorú gyerekem életébe. Ha kikeri a véleményemet, akkor jogom van elmondani, amúgy meg semmi közöm hozzá. Az ő élete. Nyilván a legjobbat akarom neki, de a felnőttként alakított szerelmi életébe a budos a életbe nem fogok beleszolni. Ő se szól bele az enyémbe.
2016. ápr. 21. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!