Két hét múlva családi banzájt csinál a párom, arra hivatkozva hogy nekem névnapom lesz, csak hogy utálom a családját és viszont! Hogy éljem túl?
Szóval pasinál oké lenne ez, nőnél önző???
Első két oldalt olvastam csak. Én sem szeretem az ilyen összeröffenéseket. Engem senki ne próbáljon kellemetlen helyzetbe hozni. Igaz, normális embereket ismerek, nem ilyen empátiahiányos majdkibírod embereket.
Nem tudom, te mit csinálj, nem ismerlek. Én tudom magamról, hogy nem mennék el, ha nálam lenne, elmennék sétálni vagy könyvtárba.
Érdekes, az urakat nem szabad megváltoztatni, tudtad, hogy milyen, a nők meg nyeljenek?
Nem tudom miért akarod felvállalni ezt az egészet, mikor nem te szervezted.
Betegségre hivatkozva lemondod az esemény előtti napon, és közlöd a pároddal, hogyha találkozni akar, menjen velük.
Ha tartasz a párod reakciójától, akkor meg végigszenveded a dolgot. Ennyi.
Csodásnak ígérkező kapcsolat: pasi nem ismeri a nője rettegő természetét, csaj fóbiás és bújkálna az emberektől, kommunikálni sem tudnak egymással, miközben már most harag van a családok között.
2 évet nem jósolok nekik, de ez jól is van így. Fóbiás nem-fóbiással ne jöjjön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!