Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hét múlva családi banzájt...

Két hét múlva családi banzájt csinál a párom, arra hivatkozva hogy nekem névnapom lesz, csak hogy utálom a családját és viszont! Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Nem annyira ismerem még őket, párszor találkoztunk, de eddig nem igazán voltunk egy hullámhosszon, vannak nekik barátaik is (egy pár). Ők már egy összeszokott társaság és az összejöveteleken mindenki elbeszélget egymással hozzám meg senki sem szól, mintha nem fogadtak volna be. Párom szerint nekem kéne nyitni, de nekem ez nem megy mert eleve visszahúzódó típus vagyok, főleg ha egy rakás ember van körülöttem akik már össze szoktak. Két hét múlva grill parti lesz nálunk, mindenkit úgy hívott meg hogy az én névnapom, holott neki is most lesz, de azt nem említette senkinek. Én ezt nem akarom. Nem akarok egész nap jópofizni meg unatkozni mellettük amikor elvileg én vagyok az ünnepelt és miattam csinálja. Már most remeg a gyomrom.
2016. ápr. 10. 10:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
92%
Konkrét szituációról szól a kérdés, nem arról, hogy hogyan lett volna jobb.
2016. ápr. 10. 14:15
 42/45 anonim ***** válasza:
51%

Szóval pasinál oké lenne ez, nőnél önző???

Első két oldalt olvastam csak. Én sem szeretem az ilyen összeröffenéseket. Engem senki ne próbáljon kellemetlen helyzetbe hozni. Igaz, normális embereket ismerek, nem ilyen empátiahiányos majdkibírod embereket.

Nem tudom, te mit csinálj, nem ismerlek. Én tudom magamról, hogy nem mennék el, ha nálam lenne, elmennék sétálni vagy könyvtárba.

Érdekes, az urakat nem szabad megváltoztatni, tudtad, hogy milyen, a nők meg nyeljenek?

2016. ápr. 10. 18:47
 43/45 anonim ***** válasza:
42%
Csináljátok meg a bulit, adj nekik egy órát miután megérkeznek. Ha ismét bunkók lesznek, akkor lépj le, köszönd meg, hogy eljöttek, kívánj további jó szórakozást nekik és menj el valahová (előtte tervezd meg, hogy hová menj, ha úgy adódik). Vegyék már észre magukat, és a párod is!
2016. ápr. 10. 18:57
 44/45 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom miért akarod felvállalni ezt az egészet, mikor nem te szervezted.

Betegségre hivatkozva lemondod az esemény előtti napon, és közlöd a pároddal, hogyha találkozni akar, menjen velük.

Ha tartasz a párod reakciójától, akkor meg végigszenveded a dolgot. Ennyi.

2016. ápr. 10. 19:56
 45/45 anonim ***** válasza:
23%

Csodásnak ígérkező kapcsolat: pasi nem ismeri a nője rettegő természetét, csaj fóbiás és bújkálna az emberektől, kommunikálni sem tudnak egymással, miközben már most harag van a családok között.

2 évet nem jósolok nekik, de ez jól is van így. Fóbiás nem-fóbiással ne jöjjön össze.

2016. ápr. 11. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!