Meddig viselljem még el a párom családját? Közös lakásba ha?
Már alig birom...eggyüt lakunk a sógornőmékkel, anyósékkal.
Mindenkinek van saját tere csak nekünk nincs úgy érzem.
Tudom költözni kéne meg minden de én még tanulok, így nem tudok dolgozni, a párom meg hol keres hol nem csak. nagy terveink volltak, lassan jönni kéne a babának meg saját ház, kocsi de ezek csak álmok maradnak??
Mit tehetek? volt olyan h eggyütt laktatok?
Külön?? Soha, már ne is haragudj.
Nem hiszem h van olyan munka ami mellett tudok járni oktatásra...
Ő dolgozik mindig! Csak ugye be kell szállni a rezsibe meg családi programok stb és hát azért magunkra is költünk ezért van h nem fizetünk bele 1 hónapba csak kövibe de akkor kettőt.
Előbb tanulj meg helyesen írni. Aztán keressetek munkát. A párodnak is legyen állandó munkája, neked diákmunka. És költözzetek el.
Mi az, hogy lassan jönni kéne a babának? Nem dolgoztál még 1 napot sem...
Ingyenélő vagy, ne panaszkodj hogy nincs elég tér szexelni. Így oda se költöztem volna senkihez. Főleg nem ekkora népsűrűségbe. De egyébként ha a páros csak néha dolgozik, akkor ki tart el? A szülei? És még te írod, hogy el kell viselned őket. Inkább ők tehetnék fel a kérdést, hogy meddig kell még téged elviselni...
de ez generációs ház, csak ugye nekünk most nem nagyon jut csak 1 szoba. De dolgozunk az ügyön de még oktatásra járok pár hónapig aztán elhelyezkedek azzal a szakmával szerintem.
Nagy családot szeretné(n)k ezért kell hamar elkezdeni, de stresszben nem biztos h sikerül. persze akkor külön költöznénk.
Bocsi a helyesírásért, problémám van miatta.
Nem kell elviselni, tartsd el saját magadat, és nyugi lesz.
Gyerek? Ház? Kocsi?
Ezért valamit tenni is kéne.
Gyereket is majd eltartják a nagyszülők?
Ők meddig viselnek még el egy ilyen ingyenélőt, aki még háborog is, a nagy semmire.
De ha jönne a baba elmennénk. Most van baj csak! Szeptembertől szerintem már dolgozhatok, aztán a párommal össze rakjuk ami van, de még jó pár év a saját lakás csak az álmok ugye meg akarnak valósulni:(
De a szexre is alig van hely, mindent hallanak úgy nem jön össze semmi:(
A sógorék is elköltözhetnének csak hát előbb itt volltak de mind1. De most sincs pénzünk és 10.-e van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!