Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hét múlva családi banzájt...

Két hét múlva családi banzájt csinál a párom, arra hivatkozva hogy nekem névnapom lesz, csak hogy utálom a családját és viszont! Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Nem annyira ismerem még őket, párszor találkoztunk, de eddig nem igazán voltunk egy hullámhosszon, vannak nekik barátaik is (egy pár). Ők már egy összeszokott társaság és az összejöveteleken mindenki elbeszélget egymással hozzám meg senki sem szól, mintha nem fogadtak volna be. Párom szerint nekem kéne nyitni, de nekem ez nem megy mert eleve visszahúzódó típus vagyok, főleg ha egy rakás ember van körülöttem akik már össze szoktak. Két hét múlva grill parti lesz nálunk, mindenkit úgy hívott meg hogy az én névnapom, holott neki is most lesz, de azt nem említette senkinek. Én ezt nem akarom. Nem akarok egész nap jópofizni meg unatkozni mellettük amikor elvileg én vagyok az ünnepelt és miattam csinálja. Már most remeg a gyomrom.
2016. ápr. 10. 10:00
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Mindenki a párom volt párját élteti, akitől van egy kislánya is. 10 évig voltak együtt, szétmentek, én meg 1 éve vagyok vele, de nem miattam mentek szét. Semmi közöm nem volt hozzájuk.
2016. ápr. 10. 11:33
 22/45 anonim ***** válasza:
76%

Már az első oldalon írtam, pedig akkor még nem s tudtam az okát:

"... ők sem zuhannak a nyakadba rögtön".

Akkor ne csodálkozz ezen.

Amikor a pároddal összejöttél, nyilván tudtad, hogy van egy lánya, akivel ráadásul, ha jó apa, még a kapcsolatot is ápolja - gondolom ezzel együtt fogatdtad el. Ez egy harc, amit meg kell harcolnod, hogy Téged is elfogadjanak - vagy elmenekülsz.

Remélem, azért a 10 éves gyerekkel nem vagy ennyire görcsös. Vagy még nem is találkoztatok?

2016. ápr. 10. 11:40
 23/45 anonim ***** válasza:
76%

Értettük hidd el. Mi lesz veled egy munkahelyen, meg ki tudja még hányféle szituban nem, ahol alkalmazkodni kell?

TE meg azt nem értetted meg,hogy ez a buli most rólad fog szólni, amikor tőlük is elvárható, hogy ne nézzenek levegőnek, és a párod is pont ezt akarná elérni. Aki meg azt írta, hogy el sem menne annak külön gratulálok. Elég érdekes lesz a buli az ünnepelt nélkül, utána már tényleg ne csodálkozz, ha nem szólnak hozzád még ennyit sem.

Ahhoz, hogy egy témához hozzá szólj nem kell feltétlenül tapasztalatodnak lennie, csak tájékozottnak és legyen véleményed dolgokról.

2016. ápr. 10. 11:42
 24/45 anonim ***** válasza:
58%

19,23 vagyok: ez egy harc lesz, amikor is fel kell venned a kesztyűt és be kell bizonyítanod, hogy Te is vagy olyan jó.

Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz a pároddal, akkor nincs más választásod.

2016. ápr. 10. 11:44
 25/45 anonim ***** válasza:
90%
Baromi egyszerű. Te bulid, hívd meg barátnődet, testvéredet, szüleid, bárkit. beszélgessetek ti is. Vagy esetleg állj szóba velük. Ha közös programról beszélnek nyaralás ez az amaz szállj be és mesélj a sajátodról. Én se szeretem amúgy a nagy összejöveteleket, de szűkebb családdal azért nem árt kicsit összecsiszolódni. Lehet, hogy benne van az is, hogy azt gondolják miattad mentek szét az exével. Bár valójában nem is kell, mert anyámból kiindulva mindig az előző barátnő a szent és a jelenlegi a "nem elég jó". Mindig, ergo el lehet jutni a megbecsült szintre, csak az kell, hogy dobjanak :) poénon kívül próbálkozz. Azt nem várhatod el, hogy azonnal a nyakadba ugorjanak, sem azt, hogy párod ne tartsa velük a kapcsolatot. Ja és ne hecceld fel magad, hogy jajj de rossz lesz... csak magadnak ártasz vele.
2016. ápr. 10. 11:53
 26/45 anonim ***** válasza:
93%
Én megértelek, én is ilyen vagyok. Ha ez a Te bulid, esetleg hivhatnál a saját rokonaidból, barátaidból. Igy könnyebb lenne.
2016. ápr. 10. 11:54
 27/45 anonim ***** válasza:
69%
Mivel te cseppentél egy relatíve évek óta összetartó baráti körbe, ezért kicsit neked kellene elkezdeni beilleszkedni. Az meg, hogy a exet szerették, nyilván ő más volt, társaságkedvelő, és ezek a barátok látják, hogy te nem ilyen vagy.
2016. ápr. 10. 11:57
 28/45 A kérdező kommentje:
Nem miattam mentek szét, ezt mindenki tudja, már 2 éve külön voltak mikor én jöttem, szóval kizárt hogy ezt gondolnák. A másik nőt élteti mindenki, mert ott a gyerek. Értsétek már meg, hogy HIÁBA próbáltam idáig beszélgetni, nem én voltam elutasító hanem ők! Így jó hogy elmegy a kedvem tőlük, főleg attól, hogy velük ünnepeljem a névnapomat ráadásul azt hiszik én hívtam meg őket.
2016. ápr. 10. 11:58
 29/45 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, a 74 %-os vagyok: nehogy azt hidd, hogy én nem tudom, miről van szó: nekem úgy lett egy kapcsolatom, hogy pár hónapig a már elvált, de VOLT FELESÉGGEL laktunk egy lakásban. Na az bizony nem volt könnyű party, de kulturált emberek lévén megoldottuk, túléltük :-)

Próbáld meg egy kicsit törni magad és akkor Téged is el fognak fogadni - ne másoktól várd a csodát.

2016. ápr. 10. 12:00
 30/45 anonim ***** válasza:
33%

Nekem sem világos, miért nem adsz a családnak egy esélyt, de ha neked nem tetszik, menj el valahova máshova és ne vegyél részt. Én tuti ezt tenném, ha nem lenne kedvem találkozni a családdal. A saját névnapi bulimon azzal vagyok, akivel akarok :D Szóval ez a bulira kényszerítés nálam nagyon nem válna be.

De egy pár vagytok, nem lehet ezt megbeszélni normális emberek módjára?

2016. ápr. 10. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!