Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hét múlva családi banzájt...

Két hét múlva családi banzájt csinál a párom, arra hivatkozva hogy nekem névnapom lesz, csak hogy utálom a családját és viszont! Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Nem annyira ismerem még őket, párszor találkoztunk, de eddig nem igazán voltunk egy hullámhosszon, vannak nekik barátaik is (egy pár). Ők már egy összeszokott társaság és az összejöveteleken mindenki elbeszélget egymással hozzám meg senki sem szól, mintha nem fogadtak volna be. Párom szerint nekem kéne nyitni, de nekem ez nem megy mert eleve visszahúzódó típus vagyok, főleg ha egy rakás ember van körülöttem akik már össze szoktak. Két hét múlva grill parti lesz nálunk, mindenkit úgy hívott meg hogy az én névnapom, holott neki is most lesz, de azt nem említette senkinek. Én ezt nem akarom. Nem akarok egész nap jópofizni meg unatkozni mellettük amikor elvileg én vagyok az ünnepelt és miattam csinálja. Már most remeg a gyomrom.
2016. ápr. 10. 10:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%
Hát ilyen hozzáállással ne is várj mást.
2016. ápr. 10. 10:40
 12/45 anonim ***** válasza:
78%

"főleg nem ezekkel"

Szerintem ez egy teszt. Én sem akarnám a jövőmet azzal tervezni, aki nem jön ki a családommal. Mi lesz később? "Ezek" majd mindig a veszekedés és a balhék alapjai lesznek? Majd mindig megy a mogorvaság, sértődés, balhék?

Ha gyerek lesz, majd el lesz zárva, mert "ezek" akarják látni? Komoly gondjaid vannak, amiket nem ismersz be és kezeletlenül maradnak.

2016. ápr. 10. 10:41
 13/45 anonim ***** válasza:
51%
Valahol megértelek. Én is utálok ilyen kötelező jó pofizást,társaságot, stb. Mivel tudja a párom, nem is kényszerít bele ilyen helyzetekbe. Szerintem, kész kiszúrás a másik részéről, ha direkt olyat szervez nekem, amiről tudja, hogy utálom. Engem akar ünnepelni, olyat szervezzen, amit én is szeretek.
2016. ápr. 10. 10:43
 14/45 anonim ***** válasza:
48%

Bla..bla..bla, panasz.. panasz... nyavalygás.

A párod épp azért szervezte, és nem említette a sajátját, mert úgy gondolta ezzel összetud hozni benneteket. És valószínűleg így is lesz, mivel te leszel az ünnepelt.

Nem is ismered őket, honnan tudod, hogy utálnak? Elutasító vagy, így mit vársz tőlük viszont? Ne is adj meg senkinek semmi esélyt, a párodnak se, aki szeretetből teszi ez, aztán fulladj bele a saját önsajnálatodba.

2016. ápr. 10. 10:53
 15/45 anonim ***** válasza:
63%

"főleg nem ezekkel. Nekem így a névnapom csak a stresszből fog állni, meg az idegeskedésből, hogy jó vendéglátó legyek, megfeleljek."

Óóóóó, istenem, ezt nem hiszem el, hogy ennyire önzővé váltak az emberek!!

Aszongya "ezek". .. Ilyen lekezelő, lenéző szöveget régen hallottam már.

Igen, a vendéglátás mindig stresszel jár, de nem valami esküvőről vagy soha meg nem ismételhető hatalmas horderejű dologról van szó - hanem CSAK a névnapodról- lazulj el, ne görcsölj, s akkor jól fog menni minden.Ha meg nem, akkor nevethettek a pároddal azon, hogy szénné égett a hús és pizzát kellett rendelni, stb :D

3, 7 vagyok.

2016. ápr. 10. 10:54
 16/45 A kérdező kommentje:

Na jó, úgy látom, nem voltam érthető.

Kb. 3 alkalommal találkoztam velük, összejöveteleken és most ugyanez a társaság lesz. A párom nagyon jól érzi magát velük, beszélget, nevetgél és olyankor számára is megszűnök létezni. Ez már önmagában rossz ilyenkor, mert még azzal az egy emberhez sem tudok szólni olyankor. Mindig olyan téma megy, amibe én nem tudok belekapcsolódni, mert a saját közös programjaikról beszélnek, nyaralások, buli stb, én még ott sem voltam akkor! Illetve foci, meg ilyen pasis dolgok. A nő tagok meg el vannak foglalva a gyerekekkel és maguk között beszélgetnek. Ha én kérdezek valamit, 1(!!) szóval válaszolnak, aztán beszélgetnek tovább, tőlem nem kérdeznek semmit és csak unatkozom! Tudom hogy most is ez lesz, ezért remeg a gyomrom! A párom meg nem ért meg, szerinte bennem van a hiba, nagyon rosszul esik ez tőle. Ráadásul ez most olyan, mintha én hívnám meg az ő vendégeit az én bulimba. Elegem van már most.

2016. ápr. 10. 10:59
 17/45 anonim ***** válasza:
40%
Azért valószínű van benned hiba..
2016. ápr. 10. 11:11
 18/45 anonim ***** válasza:
71%

Komolyan, eddig azt hittem, egy pasi vagy, aki tényleg be akar gubózni a barlangjába - de hogy nőként így gondolkodj, ilyen önzően...

"Ez már önmagában rossz ilyenkor, mert még azzal az egy emberhez sem tudok szólni olyankor"

Véletlenül nem TE vagy folyton a pároddal? Miért olyan nagy baj, hogy beszélget azokkal, akikkel ritkábban találkozik? Nahát! és még pofátlan módon jól is érzi magát!! Miccsoda szégyentelen ember!!

Ne haragudj, nem szoktam "ekézni" embereket, de igenis, benned van a hiba - túlságosan önző vagy.

Nem jósolok nagy jövőt ennek a kapcsolatnak, de semelyiknek sem, ha ilyen maradsz.

Mindenkinek vannak szülei és lehet, pofátlan módon még szeretik is őket :-)

Vagy féltékeny vagy? kisebbségi érzésed van?

2016. ápr. 10. 11:21
 19/45 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is neked kellene nyitni.

A hátad mögötti buliszervezést úgy, hogy te nem akarsz ünnepelni nem tartom szépnek. Megértem, mert én is ilyen vagyok, nem nagyon szeretem a nagy összejöveteleket.

Szerintem még most mondd neki, hogy nem fogsz elmenni.

2016. ápr. 10. 11:21
 20/45 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon sok élethelyzet lesz még, amikor nem azt csinálod majd, amit szeretnél. Nincs is ezzel gond, de akkor keress magadnak egy olyan párt, aki elfogadj ilyennek. Attól, hogy te nehezen nyitsz, neki még van egy élete, amibe szeretne belevonni, te meg kivonni magad ebből. Van ennek így értelme szerinted?

Tudod a normális okát, miért utálod őket, vagy miből gondolod, hogy utálnak?

2016. ápr. 10. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!