Anyu elhasznalja mindenem. Szerintetek?
Anya minden parfumom, dezodorom, sprem elhasznalja.
Pl most is..
Vettunk egy 7000Ft-os parfumot 1 hete aminek mar csak a fele van meg mert anyu dezodornak hasznalja.
Utana vettem egy Garnier dezodort magamnak, erre azt meg a ruhajara fujja. De rengeteget fuj es nagyon sokat hasznal.
Utana ha elfogy es akarok venni azt mondja "most nincs penzem ra"
Tehat azert szivok allandoan mert o meg a chemotoxot is magara ontene ha lenne itthon.
Ezt anyu tesoja is tudja.. mindenki..
Pl vendegdegben olyat csinal,hogy elmegy wc-re, ott magara keni az arckremet amit ott talal, es kijon mint aki jol vegezte dolgat.
Szerintetek mit tegyek??
Elegem van ebbol.
Most is azert nincs dezodorom mert anya elfujkalta a ruhajara..
Gyulolom ezt. Szerinted?!?
Én anyum is ilyen volt, a páromtól kapott parfümöt is lelkifurdalás nélkül elhasználta.
Sokat nem tudsz ellene tenni.
Kezdj el golyós dezodort használni, azt nem lehet ilyen módon pazarolni. És hordd magaddal a táskádban, onnan csak nem veszi ki minden alkalommal.
Eppen hogy a taskambol veszi ki minden reggel.
Mindig kimegy a fejembol hogy kikene venni.
Aki szerint a kérdező menjen dolgozni és ne rinyáljon, az 6 éves kora óta maga fizet mindent, ugye?
Bizonyára minden fogkrémet, tusfürdőt, szappant, ruhát, stb a saját maga keresetéből vett meg.
Ügyes vagy!
Olcsóbb termékeket válassz. Így több pénze marad, ha ugyanannyit elhasznál rövid idő alatt.
Azért dezodor nélkül én se lépnék utcára, főleg ilyen melegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!