Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, Ti mit szólnátok...

Szülők, Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok bejelentené, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Elfogadnátok, vagy nem? Mit miért tennétek?
2010. ápr. 5. 16:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

OFFolok->"tegnapelőtt 18:46"-as...nem a hittel van baj,hanem basszus veled,hogy hogy gondolhatod,hogy betegség,ha valaki véletlenül leszbikus!Tény,hogy nem normális,elvégre az a "dolgunk",hogy szaporodjunk és ez így nem valami megoldott,de mi van ha ettől lesz boldog?Ha nőként nem egy férfi mellett találja meg a boldogságot,hanem egy másik nő mellett?Mert mondjuk azt a személyiséget,amire ő vágyik,egy nőben találja meg?Azt a kisugárzást,azt a vonzerőt?És ha már Isten,akkor szerinted ha annyira elfogadhatatlannak tartja a leszbikusságot,engedte volna,hogy ez "megtörténjen"?Nem vagyok liberális,igenis zavarna a másság,de csak ha HIVALKODNAK VELE és "csak mert divat"-ból csinálják.Én specjel hetero vagyok,méghozzá lány:DA fiúkat szeretem,méghozzá nagyon,de 1x velem is előfordult,hogy egy lány nagyon megfogott...Külsőleg is és a személyisége is.Nem történt ugyan semmi,de mai napig gondolok néha rá,hogy mi lett volna,ha netalántán összejövünk(igen,ő leszbikus volt,tehát akadálya nem lett volna).Annyira utálom,ha valaki ilyen szűklátókörű!

A kérdésre válaszolva meg...Nekem egy barátom van aki meleg,és attól még ugyanolyan teljes értékű ember,mint a többi...mint szülőnek gondolom sokkal nehezebb lehet ezt elfogadni,elvégre azért nem kis csalódás,de ha szeretitek egymást,akkor nem lesz ebből probléma.Csak hozzá kell "szokni" a tényhez,hogy a lányod más.Biztos menni fog:)

2010. ápr. 7. 21:37
 32/33 anonim ***** válasza:
17:25: ne terjessz mar hulyesegeket! A homoszexualitas nem gyogyithato es nem a nevelesbol ered. A sok helyesirasi hibad is mutatja, hogy mennyire muveletlen vagy.
2010. ápr. 8. 02:14
 33/33 anonim ***** válasza:
kicsit csalódott lennék, de ugyanúgy szeretném és támogatnám. Mindegy kivel, csak boldog legyen, nekem ez a fontos.
2010. ápr. 12. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!