Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, Ti mit szólnátok...

Szülők, Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok bejelentené, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Elfogadnátok, vagy nem? Mit miért tennétek?
2010. ápr. 5. 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nem a lányom a keresztlányom az. Hát első reakció természetesen a többenet volt de azután én is és az édesanyja is úgy gondoltuk hogy ha 20 éven át imádtuk ez most sem fog változni. Kiállunk mellete hiszen mi vagyunk a családja ha mi nem ki védené meg a rossz indulatú támadásoktól? Szeresd a lányod ahogy eddig is és ne foglalkozz vele mit tesz az ágyban. Ne érezze hogy te ettől undorodsz vagy elitéled. Neki ez így jó akkor neked is hisz nem az a legfontosabb egy szülőnek hogy a gyermeke akár hogy is de boldog legyen:)

2010. ápr. 5. 17:03
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát én először megkérdezném magamtól: mit rontottam el, ugyanis a szexuális orientáció állítólag nevelés kérdése. Aztán megpróbálnám vele megbeszélni, ha nem hat rá, akkor meg kérném Istent hogy segítsen.

Egyébként alapból ha bejelentené a lányom hogy leszbikus, sokkot kapnák, mert ez durván isten- és természetellenes dolog. Habár megjegyzem nemrég hallottam hogy pchiológiával gyógyítható!

2010. ápr. 5. 17:25
 13/33 igabcsy ***** válasza:
54%

16:43 vagyok

Azért arra kiváncsi lennék, hogy aki mindenkit lepontozott, az vajon mit válaszolna a kérdezőnek - ami szerinte tökéletes és hasznos?

2010. ápr. 5. 17:45
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudnék csinálni - ha leszbikus, hát leszbikus. Nem fogom a mellemet verni, hogy miért nem lesz unokám... Ha ő leszbikusként boldog és teljes életet tud élni, akkor legyen az. Ez amúgy sem választás kérdése. Az ember nem úgy dönt, hogy a saját neméhez fog vonzódni, egyszerűen így születik. Ha pedig így született, akkor ez ellen nem tud mit csinálni. Ez olyan, mint a szemszín: nem tudod megváltoztatni. Lehet színes kontaktlencsét hordani, de az eredeti szemszíned mindig is az lesz, amivel születtél.
2010. ápr. 5. 17:47
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
17.25: Végtelenül buta és tájékozatlan vagy. Kérlek, ne szaporodj! Az istenedhez meg imádkozhatsz, egy leszbikus sosem lesz heteroszexuális.
2010. ápr. 5. 17:48
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
El kéne fogadnom, hiszen a gyerekem, akár ez a végleges, akár ez csak egy időszak (mert olyan is van), de ezt könnyebben fogadnám el, mint ha grupen-szexelne.
2010. ápr. 5. 17:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

a szexuális beállítottságnak nincsen köze a neveléshez sem a látott példához. azonos nemű párok által nevelt gyreke között semmival sem nagyobb a homoszexuálisok aránya, mígy azért a jelen nemzedék homoszexuális emberei úgymond "normálsi" családokból kerültek ki. nem hiszem, hogy akérdező bármit is elrontott volna a nevelésben. mégis mit lehet elrontani ezen a téren, amitől valaki leszbikus lesz? de tényleg. aki szerint ez nevelés kérdése az mondja meg konkrétan milyen nevelési bakik vezetnek ide, mert én el sem tudom képzelni.

kedves kérdző, fogadd el, hogy a lányod olyan, amilyen. ugyanúgy ember, ugyanúgy a lányod, nem lett kevesebb. nem mindegy, hogy kivel él? mert szerintem teljesen. mert ez csak erről szól. ha ő egy nőben találja meg, amit keres, hát lelke rajt. ha ellen fordulsz elveszíted. szerintem egy szülő sem akarja elveszíteni a gyerekét.

2010. ápr. 5. 17:59
 18/33 anonim ***** válasza:
22%
Azt mondanám neki hogy hülye vagy, de a te dolgod, hogy hogyan bszod el az életedet..
2010. ápr. 5. 18:08
 19/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 5. 18:17
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

egyszer voltam egy homobárban. velem szemben volt két lány, akik félig átölelve hallgatták a műsort. és azt éreztem, hogy ez egy nagyon szép pár. nem szexuális értelemben, hanem azt éreztem, hogy nagyon-nagyon összeillenek, és nem is lehet másképp, minthogy ők ketten összetartoznak.

hülye példa, de vannak emberek, akiknek nagyon jól áll a súlyfelesleg, és nem tudod őket soványan elképzelni. és így voltam ezzel a két lánnyal: hogy ők így, együtt ketten voltak egy kerek egész.

szerintem nem az a lényeg, hogy lányod fiúval jön-e össze vagy lánnyal, hanem az, hogy megtalálja-e azt a párt, akivel boldog lehet, és akit ő maga is boldoggá tehet.

ennyi, nem több :) a hülyékkel meg nem kell foglalkozni. azt viszont ne felejtsétek el, hogy nektek is kellett idő az elfogadáshoz - ne legyetek a többiekkel türelmetlenek.

2010. ápr. 5. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!