Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, Ti mit szólnátok...

Szülők, Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok bejelentené, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Elfogadnátok, vagy nem? Mit miért tennétek?
2010. ápr. 5. 16:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
a családomban van egy leszbikus lány.(nem csak divatlezbi) már 15 éves kor óta tudják a szülei illetve barátai. most 25 éves. beszélgettem az anyukájával és azt mesélte ,hogy nehéz volt ezzel megbékélnie, persze sosem mutatott utálatot és nem is próbálta lebeszélni (hiszen ilyen esetben nem lehet). De azt mondta , hogy ő a lánya és mindig is szeretni fogja akármilyen is. Szóval persze nem könnyű az ilyet elfogadni,de az igazi szeretetteljes kapcsolatban ez nem okozhat gondot.
2010. ápr. 5. 18:45
 22/33 anonim ***** válasza:
20%

Örülök, íme a liberális megmondóemberek: hülye vagy (mert más a véleményed). Gartulálok IQ bajnok. Csak azért mert valamiről ti nem hallottatok, és én hallottam akkor mindjárt hülye vagyok. Gondolom az se tetszett hogy megemlítettem Istent. Képzeljétek VAN, és ezen ti nem tudtok semmit változtatni, habár tudom, örülnétek ha nem lenne. Ő mindent meg tud oldani, ezt tapasztalatból tudom. Nem érdekel ha ezekért lehülyéztek, lepontoztok. A mai ember óriási hiányossága hogy elvesztette a hitét. MINDENBEN, nem csak Istenben. Ezért tart itt ez az ország és ezért tart itt a világ. Nem tudunk hinni semmiben, mindig másokat okolunk magunk helyett. Nem hisszük el hogy képesek lennénk változtatni, nem hisszük el hogy nekünk kell változtatni. Ha ezt politikára vonatkoztatom: elmegyünk szavazni, behúzunk egy x-et, és várjuk hogy történjen valami, hogy jobb legyen. De azt, hogy mi magunk kezükbe vegyük a dolgokat, azt hogy áldozatokat hozzunk, ne csak üljünk és várjunk: na abből már nem kér senki.

A homoszexualitás gyógyítható, csak van akinek nem érdeke hogy ez kiderüljön. És kedves barátaim, igen ti k*rtátok el a nevelését a gyereknek ha homoszexuális. Persze könnyeb elfogadni mint tenni ellene, és könnyebb azt mondani hogy "így született" minthogy beismerjük a saját hibánkat.

Na és tessék, le lehet pontozni -50%-ra is. Ki nem szarja le?!

[link]

2010. ápr. 5. 18:46
 23/33 anonim ***** válasza:
Kinek nem érdeke, hogy kiderüljön?
2010. ápr. 5. 19:30
 24/33 anonim ***** válasza:
25%

A tudományos kutatásokat összegző filmben kutatók kifejtik: „a homoszexualitás oka a nem megfelelő szülő-gyermek érzelmi kapcsolatban keresendő. A megszólaló szakemberek arról is szóltak, hogy létezik olyan terápia, amelynek a segítségével az érintett, ha akar, változtathat homoszexualitásán. Mint mondták, nem igaz az a sokszor hangoztatott állítás, hogy ne lehetne változtatni a homoszexualitáson.

"Ezt persze a liberálisok, zsidók, szabadkőművesek és a hasonszőrűek, tehát a sötétség erői soha nem fogják elismerni, mert gonosz céljaik elérése érdekében a devianciák terjesztése és propagálása kiemelkedő fontossággal bír"

2010. ápr. 5. 19:39
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát persze, a zsidók meg a szabadkőművesek nem akarják, hogy szegény beteg homoszexuálisok kigyógyuljanak a betegségükből... Aha...

Tudod, mit? Fogj kezet vele:

http://www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow

Körülbelül ugyanaz az értelmi szint.

2010. ápr. 5. 20:16
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 5. 20:26
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Hagynám, hogy csináljon, amit akar, ezzel nem tudnék mit kezdeni. Viszont szomorú lennék, mert nem lenne gyereke.

Vagy ha jól átgondolom, ma már lehetne gyereke, de csak huzavona után, mesterségesen.

Akkor talán félteném attól, hogy mások nem fogadják el.

Sokszor az ember férje csak pajzsként szolgál (nálunk pl. a férjem nem jártas sok mindenben, mégis jobb, ha velem jön bizonyos esetekben, csak mutatóba), sokan a hagyományokhoz ragaszkodnak, és egy önálló nőt nem vesznek komolyan.

2010. ápr. 6. 09:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek 17:59-essel!!!Már hogyan lenne nevelés kérdése??? Én végigkísértem, ahogy a barátnőm közölte a családjával. Rettenetes, mit élt át belül. Bűntudat, szomorúság, rettegés, hogy elveszíti a családját...az anyukája egy idős, konzervatív ember. Eleinte magába zárkózott, mintha nem is történt volna semmi. Aztán fokozatosan felengedett és mára teljesen elfogadta és tök jó fej. Barátnőm egy nagyon okos, tanult, intelligens nő.Próbálkozott férfiakkal, volt férjnél is, van egy 18 éves fia. Senki nem maga válaszja, melyik nemhez vonzódjon. Azóta sok leszbikus nőt ismertem meg, és soha egyetlen pillanatig nem zavart, nem érdekelt, hogy ők nem a férfiakat szeretik. Barátnőm van párja, akinek meg egy 13 éves lánya van.Vettek lakást ,4-en élnek együtt. Nagyon jó fejek a gyerekek is, és okosak, intelligensek, semmi rossz hatás nem éri őket. És egyik sem a saját neméhez vonzódik. Biztos, hogy én is meglepődnék, ha lenne lányom (vagy fiam) és bejelentené, hogy leszbikus. Biztos szomorú is lennék. De nem azért, mert "most mit fognak szólni az emberek"! Kit érdekel. Hanem azért, mert tudnám, milyen nehéz lesz a gyerekemnek elfogadtatni magát a tudatlan emberekkel. Én azt mondom, mindenképpen állj a lányod mellett, soha ne tégy neki szemrehányást, mert NEKI A LEGNEHEZEBB!!! Biztosítsd arról, hogy rád számíthat, és azok az emberek, akik emiatt elfordulnak tőle-tőletek, SOHA NEM VOLTAK IGAZ BARÁTOK!!! Az ilyeneket nem is kell sajnálni, hogy elfordulnak! Lányod nem bűnt követett el! Légy jó fej, és légy igaz, szerető szülő! De szerintem, az vagy!!! Fel a fejjel, hidd el, ez nem tragédia! Az a lényeg, hogy boldog legyen!
2010. ápr. 6. 11:04
 29/33 anonim ***** válasza:

Még hogy gyógyitható!!! Ha valakit ki tudnak gyógyitani a homoszexualitásból, akkor a heteroszexualitásból is ki tudnak??

Én is egy Isten hívő ember vagyok! És én is tapasztalatból tudom, hogy a Jó Isten mindig megsegít, csak észre kell venni a jeleket! De sokminden másból is van tapasztalatom.(sajnos, vagy szerencsére) Létezik előző élet, karma, büntetések, jutalmak, mindennek meg van az oka!!! Nincsenek véletlenek! A homoszexuális ember egy rossz testben született lélek. de ugyanolyan értékű ember, mint akárki más! Csak szenved és ha mi szeretjük őt, minden formában megpróbálunk könnyíteni az életén.

2010. ápr. 6. 11:19
 30/33 A kérdező kommentje:
Én elfogadom és szeretem a lányomat. Mindenben mellette állok. Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!