Elmennétek apósotok temetésére ilyen dolgok mellett?
A férjem apjának pénteken lesz a temetése. Az ország másik felén.
Szeretné, hogy menjek vele. Igazából mennék is, de van egy 7 hónapos gyermekünk.
Egész napos program lenne, lehet ott is töltenénk az éjszakát. Ennyi ideig még nem volt tőlem el a gyermekem. Főleg, hogy anyatejes.
Nagymama tudna rá vigyázni, de ő sem menne bele szívesen.
Az nem opció, hogy jön ő is mert a többi rokont is a férejm viszi így nem férnénk be az autóba. Meg nem is szívesen vinném oda.
Tehát nem tudom mi legyen. Elmennétek vagy nem?
Nem váltak el, 2 ér élnek kulon. Anyósom fizeti a temetést is.
Mivel az egyik testvére meg 17 eves nincs jogsija a másik testvérének pedig fizikai problémái vannak ami miatt nem vezethet.
Így csak a férjem maradt akivel tudnak menni. 5* annyi pénzt pedig nem szeretnének kiadni a vonat jegyre amit meg értek.
Végül is nem hiszem hogy megyünk. Semmilyen rokont nem ismerünk onnan, nem teszem ki a gyerekem ennek az egész herce-hurcának. Főleg nem is tudnánk hol aludni csak a földön, amit inkább kihagyok.
De köszi mindenkinek, jobb lesz nekünk inkább itthon .
Nem eszik tapszert. Igény szerint szoptatott anya tejes baba. A cumisuveget sem fogadja el.
Anyukámnak is sok lenne vele 10-12 óra. Eddig max 3 órán át vigyázott ra.
És minek megy a férjed az apja temetésére, ha több mint 7 éve nem is találkoztak.. eléggé álszent dolog. Ha te még csak nem is láttad, és nem is ismersz senkit a rokonságból??
Volt pát ilyen élményem... bemutatkozni a temetésen, eléggé taszító.
Szopós babát nincs kire hagyni, aludni a fene tudja hol, a földön... hát én nem tanácsolom. legfőképpen azért, mert elég színészkedős, megjátszós dolog.
28-as, ez feltűnt?
"Az apjával való kapcsolata nem jó. Èn sem találkoztam vele még soha, pedig 7 éve házasok vagyunk.
Ő mèg régebben látta utoljára. "
Miféle tisztelet?
A 7 hónapos csecsemőnem bábú... nekem volt már egy pár. Hátha egyszer rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!