Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek apósotok temetésére...

Elmennétek apósotok temetésére ilyen dolgok mellett?

Figyelt kérdés

A férjem apjának pénteken lesz a temetése. Az ország másik felén.

Szeretné, hogy menjek vele. Igazából mennék is, de van egy 7 hónapos gyermekünk.

Egész napos program lenne, lehet ott is töltenénk az éjszakát. Ennyi ideig még nem volt tőlem el a gyermekem. Főleg, hogy anyatejes.

Nagymama tudna rá vigyázni, de ő sem menne bele szívesen.

Az nem opció, hogy jön ő is mert a többi rokont is a férejm viszi így nem férnénk be az autóba. Meg nem is szívesen vinném oda.

Tehát nem tudom mi legyen. Elmennétek vagy nem?

2016. márc. 7. 15:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
54%
Én pont szombaton vittem a lànyomat temetésre.1 éves,muszáj volt,mivel olyan közeli hozzátartozó halt meg,hogy minden családtag ott volt a temetésen,így senkire nem tudtam volna bízni.Semmi baja nem lett tőle.Én is azt mondom,hogy te és a gyerek vagytok az elsők.Egyébkènt apósodék elváltak?Mert nekem ez jön le.Akkor meg egyáltalán nem fontosabb az anyós,mint te.
2016. márc. 7. 21:32
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem váltak el, 2 ér élnek kulon. Anyósom fizeti a temetést is.

Mivel az egyik testvére meg 17 eves nincs jogsija a másik testvérének pedig fizikai problémái vannak ami miatt nem vezethet.

Így csak a férjem maradt akivel tudnak menni. 5* annyi pénzt pedig nem szeretnének kiadni a vonat jegyre amit meg értek.

Végül is nem hiszem hogy megyünk. Semmilyen rokont nem ismerünk onnan, nem teszem ki a gyerekem ennek az egész herce-hurcának. Főleg nem is tudnánk hol aludni csak a földön, amit inkább kihagyok.

De köszi mindenkinek, jobb lesz nekünk inkább itthon .

2016. márc. 7. 21:40
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
Mi baja lenne? Ha egy napig tápszert eszik, attól semmi baja nem lesz. Vagy mellszívó. A nagymama mért nem akar vigyázni rá? Vagyis miért nem szívesen?
2016. márc. 7. 22:13
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem eszik tapszert. Igény szerint szoptatott anya tejes baba. A cumisuveget sem fogadja el.

Anyukámnak is sok lenne vele 10-12 óra. Eddig max 3 órán át vigyázott ra.

2016. márc. 7. 22:39
 25/29 anonim ***** válasza:
43%
en nem vagyok nagyon gyerekparti hogy minden korulotte forog de ebben az esetben vagy vihetem a gyereket vagy nem mennek. a ferj viszonya szinte nulla volt az apjaval a feleseg nem is ismerte. Nem, nem mennek a gyerek nelkul.
2016. márc. 8. 11:32
 26/29 anonim ***** válasza:
43%
23-as: Mondjuk a szövegből szerintem egyértelmű, hogy igény szerint körbepuszikált picike úristenről van szó, aki körül forog a világ, de mindegy.
2016. márc. 8. 17:10
 27/29 omba ***** válasza:
16%

És minek megy a férjed az apja temetésére, ha több mint 7 éve nem is találkoztak.. eléggé álszent dolog. Ha te még csak nem is láttad, és nem is ismersz senkit a rokonságból??

Volt pát ilyen élményem... bemutatkozni a temetésen, eléggé taszító.

Szopós babát nincs kire hagyni, aludni a fene tudja hol, a földön... hát én nem tanácsolom. legfőképpen azért, mert elég színészkedős, megjátszós dolog.

2016. márc. 9. 22:08
 28/29 anonim ***** válasza:
12%
A 7 hónapos az nem gyerek az egy csecsemő, egy bábu. Akkor se halna éhen ha egy napig nem enne. Ha annyira éhes akkor úgyis megeszi a tápszert vagy a kifejt tejet. A párod édesapjáról van szó. Én elvárnám, hogy tiszteletből elgyere a temetésre. Én mindenképp elmennék.
2016. márc. 9. 22:30
 29/29 omba ***** válasza:

28-as, ez feltűnt?

"Az apjával való kapcsolata nem jó. Èn sem találkoztam vele még soha, pedig 7 éve házasok vagyunk.

Ő mèg régebben látta utoljára. "

Miféle tisztelet?

A 7 hónapos csecsemőnem bábú... nekem volt már egy pár. Hátha egyszer rájössz.

2016. márc. 9. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!