Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek apósotok temetésére...

Elmennétek apósotok temetésére ilyen dolgok mellett?

Figyelt kérdés

A férjem apjának pénteken lesz a temetése. Az ország másik felén.

Szeretné, hogy menjek vele. Igazából mennék is, de van egy 7 hónapos gyermekünk.

Egész napos program lenne, lehet ott is töltenénk az éjszakát. Ennyi ideig még nem volt tőlem el a gyermekem. Főleg, hogy anyatejes.

Nagymama tudna rá vigyázni, de ő sem menne bele szívesen.

Az nem opció, hogy jön ő is mert a többi rokont is a férejm viszi így nem férnénk be az autóba. Meg nem is szívesen vinném oda.

Tehát nem tudom mi legyen. Elmennétek vagy nem?

2016. márc. 7. 15:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%
Csak úgy mennék ha jön a pici is
2016. márc. 7. 15:38
 2/29 anonim ***** válasza:
70%
Ha az nem opció,hogy magammal viszem,akkor én nem mennék.1 éves a lányom,még most sem szívesen hagynám egész napra magára,éjszakára meg pláne nem.
2016. márc. 7. 15:43
 3/29 anonim ***** válasza:
93%

Az enyém volt ennyi idősen anyukámmal, de ezt nektek kell érezni...

Ha nem akarod, ne menj azért meg lehet érteni...

2016. márc. 7. 15:48
 4/29 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem most itt a férjedet kellene nézni hiszen az édesapja halt meg nem a 20. rokona. Szerintem ha van egy normális nagymama akkor rá lehet bízni a 7 hónapos gyereket. Szerintem a férjed mellett a helyed, tudod jóban rosszbant ígértél.
2016. márc. 7. 15:56
 5/29 anonim ***** válasza:
85%

Én elmennék. Nem szívesen hagytam másra a gyerekeket sosem, csak ha nagyon olyan volt a helyzet. Szerintem ez az a helyzet, mert a férjednek most nyilván nagyon fontos, hogy mellette legyél. Biztosan sokszor amúgy is háttérbe szorul a pici miatt, és ez természetes is, de éreznie kell, ha nagyon szüksége van rád, akkor ott vagy, nem csak a gyereketek a fontos, hanem ő is. Szerintem a házasságok az ilyen döntésektől romolhatnak vagy javulhatnak.

A picinek semmi baja nem lesz. Legfeljebb nem maradnék éjszakára, hazajönnék tömegközlekedéssel.

2016. márc. 7. 15:58
 6/29 anonim ***** válasza:
77%
Légy a férjed mellett, mert szüksége van rád. Tudom, hogy sok nő abból meríti az önértékelését, hogy anyaként nélkülözhetetlen, de most feleségként vagy az. Erre az egy napra ismerd el, hogy tökmindegy, ki eteti a gyereket...
2016. márc. 7. 16:01
 7/29 anonim ***** válasza:
18%
Ha a babát nem tudnám vinni, nem mennék.
2016. márc. 7. 16:01
 8/29 anonim ***** válasza:
30%
Mennyit szopizik egy nap? Ettől is függővé tenném.
2016. márc. 7. 16:04
 9/29 anonim ***** válasza:
73%

Aki azt írja, mindegy, ki eteti a gyereket, gondolt rá, hogy ha nincs vele a gyerek, akkor viheti magával a mellszívó készletet és napjában többször akkor is muszáj kiüríteni a melleket, ha nem a gyerekbe megy a tej?

Hogy fogják ezt megoldani? A gyerek elfogadja a cumisüveget egyáltalán? Próbáltátok már tápszerrel etetni és elfogadja?

10/29 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 2 dolog alap lenne ebben a helyzetben:

- A 7 hónapost viszem magammal.

- Ha a férjem azt akarja, hogy vele menjek, akkor én meg a gyerek vagyunk az elsők, akik beszállnak a kocsijába. Az a rokon, aki nem fér be, azt sajnáljuk, menjen busszal, vagy kérünk kölcsön egy kisbuszt valahonnan, de tutira nem hagyjuk itthon egyedül pont a szoptatós csecsemőt.

De ha ez nálatok ennyire kivitelezhetetlen, akkor maradnék otthon a gyerekkel. Az én 7 hónaposaim még csak egyszer ettek főzeléket egy nap, fejni meg sosem tudtam, elképzelhetetlen lett volna, hogy a mamával hagyjam őket éjszakára.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!