Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek apósotok temetésére...

Elmennétek apósotok temetésére ilyen dolgok mellett?

Figyelt kérdés

A férjem apjának pénteken lesz a temetése. Az ország másik felén.

Szeretné, hogy menjek vele. Igazából mennék is, de van egy 7 hónapos gyermekünk.

Egész napos program lenne, lehet ott is töltenénk az éjszakát. Ennyi ideig még nem volt tőlem el a gyermekem. Főleg, hogy anyatejes.

Nagymama tudna rá vigyázni, de ő sem menne bele szívesen.

Az nem opció, hogy jön ő is mert a többi rokont is a férejm viszi így nem férnénk be az autóba. Meg nem is szívesen vinném oda.

Tehát nem tudom mi legyen. Elmennétek vagy nem?

2016. márc. 7. 15:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Az apjával való kapcsolata nem jó. Èn sem találkoztam vele még soha, pedig 7 éve házasok vagyunk.

Ő mèg régebben látta utoljára.

Anyukám nem szívesen vállalja be több órára. Mivel igény szerint szoptatott baba, így cumisuveget nem fogad el csak fecskenovel való etetest. Ez anyukámnak nagyon nagy macera.

Ha nagyon rá erőltetném bele menne de tényleg tanácstalan vagyok.

Eddig a maximum idő 3 óra volt de mar a végen nagyon nyűgös volt.

2016. márc. 7. 16:04
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk ez úgy nézne ki, hogy lefejném a tejet, nagymamára rábíznám a picit és este nem alszunk ott, hanem hazajövünk.

A másik opció, hogy jön velünk a baba, a rokonok pedig megoldják máshogy az utazást. Kölcsönkért autó, vonat, stb.

2016. márc. 7. 16:05
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Ezek alapján én nem mennék el.
2016. márc. 7. 16:24
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha a férjem szeretne, mennek, a gyerekkel. Azt viszont nagyon nem ertem, hogy azert nem fer be a családja (te a gyerekkel), mert viszi a többi rokont is. WTF?

Akkor ne ő vigye őket!

2016. márc. 7. 17:37
 15/29 anonim ***** válasza:
63%
Anyudnak össze kellene magát szedni mint nagymama. Mert csak a kifogásokat gyártja. A halott a férjed apja akárhány éve is találkoztak. A férjednek szüksége van rád ha nem is mutatja. A ti kocsitokba meg alap hogy a gyerek és te vagy az elsőszámú utas. csak utánatok jönnek a rokonok. Nem kérdés menni kell. Ha a férjed nem menne a te apád temetésére akkor már a válást ajánlanák.
2016. márc. 7. 19:14
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ha a Férjed azt szeretné hogy Menj és mellette legyél te és a gyereketek kerül először a kocsiba!Elvárja hogy hagyd otthon a csecsemőt de ő nem hajlandó egy akármilyen rokont kitenni a kocsiból!
2016. márc. 7. 19:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Igazából nem jottment rokonokról van szó, hanem az anyjáról és a 2 testvéréről.
2016. márc. 7. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
38%

Tökmindegy, kiről van szó. Te és a baba vagytok a családja. A baba meg még nélküled nem maradhat otthon és kész. Innentől kezdve a saját testvére is huszadrangú ebben a történetben, ha a baba miatta nem fér be melléd a kocsiba. A megoldás 2 autó.

Mondd meg a férjednek, hogy vele akarsz menni, igazán, nehogy tényleg válás legyen a vége, mint sokan vízionálják itt, de csak gyerekkel együtt. Ennyi.

2016. márc. 7. 19:58
 19/29 anonim ***** válasza:
39%

Gratulálok annak aki azt írja,hogy egy apa temetésén a testvér huszadrangú! Gondolom az édesanyja is menjen busszal! Nyilván! Mert a feleségnek aztán ott kell lenni aki nem is ismerte az apóst! Aztán meg! Temetőbe kisbabát nem viszünk,ez alap! Akkor addig ott ki vigyáz a gyerekre? Ha meg nem megy ki a temetésre minek legyen ott! Az utána következőkben se éppen kívánatos résztvevő egy szoptatós anya a gyerekével ebben az esetben!Beszélj anyósoddal,aki tuti a pártodat fogja majd,hogy ti nem mentek! Ennyi!

Mondjuk én nem mennék el az exem temetésére az ország másik felébe meg aztán tuti nem,mert ugye jól sejtem,hogy a szülők már nem éltek együtt jó ideje!

2016. márc. 7. 20:42
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem huszadrangú, de a feleség és a gyerek egyértelműen elsők. A gyereknek semmi baja nem lesz a temetőben, nekem ez az alap. Ergo mennek, gyerekkel, a férjemmel.
2016. márc. 7. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!