Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukám és az anyós jelölte...

Az anyukám és az anyós jelöltem szerint le kellene vágatnom a hajamat teljesen rövidre, mert az praktikusabb. Folyamatosan ezzel traktálnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. 1 éve vagyunk együtt a párommal és a múlt hónapban eljegyeztük egymást. A családi összejöveteles eljegyzésünk majd csak jövő hónapban lesz. Viszont amióta eljegyeztük egymást, azóta anyukám és az anyós jelöltem folyamatosan azt szajkózza, hogy remélik, hogy még az eljegyzés előtt levágatom a hajam. Szerintük ez a sima hosszú fazon túl kislányos és nincs semmi formája. Én még régebben említettem anyukámnak, hogy ki szeretném próbálni a rövid hajat, bár most egy kicsit elbizonytalanodtam. Az anyósom történetesen fodrász és kb. egy hete felajánlotta, hogy Ő majd vág nekem egy jó frizurát. Én viszont úgy gondoltam, hogy elmegyek a megszokott fodrászomhoz és levágatom olyanra amilyenre alapból szerettem volna. Ez meg is történt és végül fülig érőre vágattam. Anyukám és az anyósom szerint még ez is hosszú és inkább "asszonyosabb" frizurát kellett volna választanom. Azzal érveltek, hogy a nővéremnek is és a sógornőmnek is rövid hajuk van.

Most már hajlok jobban a hajvágás felé. Bár még bizonytalan vagyok.

Szerintetek levágassam teljesen rövidre a hajamat? Az anyósom szerint kb. 9-10cm-es haj lenne az ideális.

2016. márc. 5. 15:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
91%
Köszönd meg az észrevételeiket, és a hajadról dönts egyedül, befolyás nélkül. Vagy kérdezd meg kedvesedet és fodrászodat. :-)
2016. márc. 8. 13:17
 42/50 anonim válasza:
Ez hülyeség! jó hogy meg kell felelj nekik valamilyen szinten de hogy ennyire? te ugyis asszonyos leszel amikor férjhez mész. s szerintem beszélj a jövendőbeliddel hátha le tudja beszélni az anyját erről a dologról.
2016. márc. 8. 14:12
 43/50 anonim ***** válasza:
91%

Én pont növesztettem az esküvőre hogy tudjak kontyot csináltatni.

Ilyen hülyeség hogy asszonyos soha nem kellene 9-10 centisre soha nem vágatnám. Most vállig ér mert ha sokáig hosszabb a hajam akkor megúnom. Levágatom. Most megint növesztem. Az ismeretségi körömben sincs ekkora marhaság hogy rövid haj kell az asszonynak. Egyèbként a férjem és én is a hosszabb hajat szeretem. A sógornőim mind a három már vagy 10-15 éve asszonyok de hosszabb hajuk van. Soha ne menj bele ekkora kret.énségbe hogy ilyen személyes dolgot mint a haj más mondjon meg mekkora legyen. Màr előre sajnállak az esküvő szervezés miatt. Jajj mi lesz ha màr az ilyen magánügybe is beleokoskodnak. Tanulj meg nemet mondani még most, mert észre sem veszed ès ők választják a ruhád az asztaldíszt a zenészt és a meg nem született gyerek nevét és számàt.

2016. márc. 8. 19:03
 44/50 anonim ***** válasza:
Te döntsd el, mit akarsz. Őket meghallgathatod, de megmondhatod neki, ha mást gondolsz. Ennyi.
2016. márc. 8. 20:40
 45/50 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Minek tetted fel ismét a kérdésedet, ha arra sem vetted a fáradtságot, hogy reagálj az eddigi válaszokra??!!!

Csak nem KAMU?!

2016. márc. 9. 09:08
 46/50 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom a rövid hajú nőkkel.De ezt mindenki maga döntse el,hogy neki milyen hosszú legyen.Ne más beszèljen rá.

Èn pl biztosan le nem vágatnám a hajam(hátközèpig èr).Nem zavar semmiben.Takarításkor ès sportoláskor felkötöm,amúgy kiengedve hordom. Nem èrtem mièrt kène házasság után levágatni.

Anyósod gondolom az a típus,aki miután "elkelt" már nem adott a külsejère.Jöhetett az elhízás,az otthonka meg a rövid haj.Aztán a fèrfi a hibás,hogyha nem kíván úgy.

Persze mondom, a rövid haj is jól tud állni a nőknek.De azzal mèg jobban kell foglalkozni mint egy hosszú hajjal. Èn pl fèlèvente járok fodrászhoz. Rövid hajjal kb havonta menni kell. Valamint minden reggel beállítani.A hosszút meg csak kifèsülöm ès úgy is jól áll.De befonni vagy feltűzni se olyan sok idő, mint egy rövid hajat beállítani.

Szóval nekem senki ne mondja,hogy milyen praktikus a rövid. Bár ezt sem èrtem, mièrt kène praktikusnak lenni?Házasság után is ugyanúgy van ideje az embernek,mint házasság előtt.

2016. márc. 9. 10:22
 47/50 anonim ***** válasza:
74%

Anyósod nem az én ex-anyósom véletlenül?

Neki volt ez a mániája.

Meg az, hogy befesti burgundivörösre.

Írta egy kommentelő a hízást, nekem azt is mondta exanyós, és sógor, mondván az alkatom túl kislányos, hogy hízzak: "Elférne rajtad 20-25 kiló".

Szép!

Az igazi nő tehát rövid hajú, burgundivörös és kövér.

Nem véletlen, hogy "ex".

Ne hallgass senkire, csak magadra, el akarnak csak csúfítani.

2016. ápr. 12. 00:38
 48/50 anonim ***** válasza:

Áldom az eget,hogy normális anyós jelöltem van meg a szüleim is azok:D soha nem szólnak ilyenbe bele, 24 éves vagy FELNŐTT nehogy más más mondja meg,hogy szerintük a hajad vágasd le:D

Nekem lassan 2 éve volt 8cm-es hajam,hirtelen felindulásból levágattam,azonnal meg bántam! 1 évembe tellt,meg pár cuccnak hogy szépen meg nöjjön!

2016. ápr. 20. 12:17
 49/50 anonim ***** válasza:
64%

Praktikusabb a rövid haj, ha verekszel, mert az ellenfeled kevesebb fogást tud rajtad találni. És praktikusabb akkor is, ha állatok támadásának és menekülésnek vagy kitéve.

Azonban pont ezek miatt vadóc, fiús viseletnek számít.

2016. ápr. 20. 13:46
 50/50 anonim válasza:
Megnyiratkoztal rovidebbre azota?
2016. dec. 21. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!