Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukám és az anyós jelölte...

Az anyukám és az anyós jelöltem szerint le kellene vágatnom a hajamat teljesen rövidre, mert az praktikusabb. Folyamatosan ezzel traktálnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. 1 éve vagyunk együtt a párommal és a múlt hónapban eljegyeztük egymást. A családi összejöveteles eljegyzésünk majd csak jövő hónapban lesz. Viszont amióta eljegyeztük egymást, azóta anyukám és az anyós jelöltem folyamatosan azt szajkózza, hogy remélik, hogy még az eljegyzés előtt levágatom a hajam. Szerintük ez a sima hosszú fazon túl kislányos és nincs semmi formája. Én még régebben említettem anyukámnak, hogy ki szeretném próbálni a rövid hajat, bár most egy kicsit elbizonytalanodtam. Az anyósom történetesen fodrász és kb. egy hete felajánlotta, hogy Ő majd vág nekem egy jó frizurát. Én viszont úgy gondoltam, hogy elmegyek a megszokott fodrászomhoz és levágatom olyanra amilyenre alapból szerettem volna. Ez meg is történt és végül fülig érőre vágattam. Anyukám és az anyósom szerint még ez is hosszú és inkább "asszonyosabb" frizurát kellett volna választanom. Azzal érveltek, hogy a nővéremnek is és a sógornőmnek is rövid hajuk van.

Most már hajlok jobban a hajvágás felé. Bár még bizonytalan vagyok.

Szerintetek levágassam teljesen rövidre a hajamat? Az anyósom szerint kb. 9-10cm-es haj lenne az ideális.

2016. márc. 5. 15:12
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
46%

Ha a vőlegénye a frizurája miatt elhagyja, inkább vegyen el egy férfit.

Nem szültem, de azt hallottam, hogy szülés után a haj nagyon elkezd hullani, lehet, hogy ezért is vágatják le.

2016. márc. 5. 21:59
 32/50 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes. Majdnem 4 oldalnyi válasz és a kérdező sehol. Akkora kamu ez,mint a ház.
2016. márc. 5. 22:17
 33/50 anonim ***** válasza:
88%
Ha kamu, akkor nagyon béna, ügyesebb trollok ilyenkor nagyon jó kommenteket tudnak írni :D
2016. márc. 5. 22:36
 34/50 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus úristen...mondd hogy ez nem komoly!!!

Ha igen, én menekülnék, hátra sem néznék! Komolyan!

Mi jön az asszonyos frizura után? Otthonka meg mamusz? Felejtsd el a magassarkut meg a csini ruhákat?

Fuss ameddig bírsz!

2016. márc. 6. 07:42
 35/50 anonim ***** válasza:
15%

Nem a hosszú haj nőies, hanem az ápolt, gondozott hosszú haj.

Ha kimegyek az utcára, tele van igénytelen fejekkel. És az igénytelenek nagyobb része hosszú. Törött, kócos, igénytelen. Rövidből sokkal több az igényes.

Én sem vágatnám le más óhajára, de azzal se értek egyet, hogy csak hosszúval lehet valaki jó nő.

2016. márc. 6. 08:18
 36/50 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen primitív emberekkel teljesen és véglegesen meg kell szakítani minden kapcsolatot, ha rokon, ha nem.
2016. márc. 6. 09:20
 37/50 anonim ***** válasza:
88%

"Nem szültem, de azt hallottam, hogy szülés után a haj nagyon elkezd hullani, lehet, hogy ezért is vágatják le."

Igen, ez is előfordul, de nem törvényszerű. Nekem speciel szülés után erősödött meg, dús lett és göndör.

2016. márc. 6. 10:18
 38/50 anonim ***** válasza:

Saját akaratod nincs?

Nézd meg a sok "sztárt", majdnem a felének "csak simán hosszú, kislányos és formátlan" haja van... Negyven felé is! A hosszú haj nőies, a rövid hajjal sincs baj, de hogy valaki csak azért vágasson, mert a család azt mondja...

Tudod ki vágatta volna le a helyedben... Ha azt mondják, ugorj a kútba, rohansz, ugye?

2016. márc. 6. 10:48
 39/50 anonim ***** válasza:
95%

minek neked eljegyzés/esküvő ha ott tartasz agyilag hogy anyuka mondja meg milyen hajad legyen.

fel kéne nőni!

2016. márc. 7. 07:53
 40/50 anonim ***** válasza:
73%

Nekem egy nő addig nő amig nem vált át a háziasszonyfrizurára pratikus okokból.

A sárkánylovas kommandó szeretné, hogy hasonulj hozzájuk szépen lassan mindenben.

2016. márc. 8. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!