Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves emberek! Ti mit szólnát...

Kedves emberek! Ti mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a szüleitek annyira, de annyira szerettek volna már benneteket, és éveket vártak rátok, hogy végre teherbe essenek veletek?

Figyelt kérdés

Vagy azt szeretnétek tudni, hogy a szüleitek évekig próbálkoztak, hogy te megszülethess, és végül lombikbébi segítségével sikerült összehozni?

A kérdést azért tettem fel, mert nálunk ez a helyzet a párommal, hogy már lassan 2 éve vágyunk a babára, és most megyünk lombikra májusban.

Természetesen majd szeretném elmondani a gyermekemnek, hogy mennyire vártuk már őt...

2010. ápr. 1. 08:36
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Bocsi 23:26-os... a számokat mindig elnézem:)
2010. ápr. 2. 09:50
 52/52 anonim ***** válasza:
Én csak a saját véleményemet tudom leirni,nekem nem számitana hogy becsúsztam vagy sokáig próbálkoztak "összehozni",hiszen a becsúszott babát is jó esetben ugyanúgy szeretik,és várják . (vagy elvetetik) Lombik sem számítana. A szerető család a lényeg,és a szerető nevelés
2010. ápr. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!