Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves emberek! Ti mit szólnát...

Kedves emberek! Ti mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a szüleitek annyira, de annyira szerettek volna már benneteket, és éveket vártak rátok, hogy végre teherbe essenek veletek?

Figyelt kérdés

Vagy azt szeretnétek tudni, hogy a szüleitek évekig próbálkoztak, hogy te megszülethess, és végül lombikbébi segítségével sikerült összehozni?

A kérdést azért tettem fel, mert nálunk ez a helyzet a párommal, hogy már lassan 2 éve vágyunk a babára, és most megyünk lombikra májusban.

Természetesen majd szeretném elmondani a gyermekemnek, hogy mennyire vártuk már őt...

2010. ápr. 1. 08:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Nekem "becsúszott" gyerekem van, Vagyis nem görcsöltünk rajta, úgy voltunk vele hogy jön ha jönni akar, mégis az életemnél is jobban szeretem. És mi is vártuk nagyon:) De láttam már olyan gyereket is aki tényleg nagyon rosszkor jött a szülőknek, mégis imádják és várták:) Én meg azt fogom elmondani a lányomnak, hogy nem tervezett hanem szerelemgyerek:) Attól , mert nem évekig kell várnod egy gyerekre még nem jelenti azt hogy kevésbé vártad.

Sok sikert a lombikhoz:)

4 hónapos baba anyukája:)

2010. ápr. 1. 09:42
 32/52 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 1. 09:43
 33/52 anonim ***** válasza:
66%

Én becsúszott gyerek vagyok. Semmi jelentősége. Az anyukám ettől ugyanúgy szeret, én is őt. Kicsit úgy érzem, hogy te lesajnálod a becsúszott gyerekeket, mert őket nem szerették már fogantatásuk előtt.

Gyerekként nem hiszem, hogy felfogja majd a dolgot, felnőttként meg pont mindegy lesz. A csaldunkban van olyan, akinek az első gyermeke meghalt, a második is majdnem. De nem mondták el neki, hogy volt egy nagyobb testvére, nem akarták felkavarni.

2010. ápr. 1. 09:46
 34/52 anonim ***** válasza:
48%

Miszerintünk nem jár hála, de a gyerekek agyában elképesztő dolgok keringenek néha.

Azért érdemes körültekintően fogalmazni ilyen sorskérdéseknél.

Pl a lányomról azt hittem, hog yboldog, vidám, kissé felületes tizenéves volt, és most találtam meg a végrendeleteit, ahol a hamvasztásai mikéntjeit részletezi..

A párom lánya fél évig magában szorongott és hallgatott arról, hogy éjjelente azzal amészti magát, hogy az egyik iskolatársnője azért halt meg agyhártyagyulladásban, mert ő azt kívánta: _ Inkább a macskánk gyógyuljon meg, mint az a kislány, ha választani kell ... a macska épült fel.

Ő egy önző, de életvidám kislánynak tűnik, eszedbe nem jutna első ránézésre, hogy bármi miatt emészti magát.

Szóval, produkálnak elméleteket néha a gyerekek...

2010. ápr. 1. 09:46
 35/52 A kérdező kommentje:

Nem sajnálom le a becsúszott gyereket egyáltalán.

Ez is egy állapot a fogantatásra.

A lényeg nem ezen van.

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 1. 09:52
 36/52 anonim ***** válasza:
74%
Na, vonjuk le atanulságot. Majd meglátod, milyen lesz az a gyerek, s akkor eldöntöd. Ha érdekli, elmondhatod, ha nem, akkor sincs semmi.
2010. ápr. 1. 10:01
 37/52 A kérdező kommentje:
Így van, az arany közép út a nyerő:)
2010. ápr. 1. 10:02
 38/52 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem sincs jelentősége. Lehet valaki pokoli rossz szülő akkor is ha lombikkal esett teherbe és akkor is, ha becsúszott a baba. Semmit nem változtat a dolgon. Hallottam már olyan esetet itt, hogy a pár évekig küzdött a babáért, végül összejött lombikkal és kisfiú született. A kedves szülei, aki annyira nagyon akarták őt, szépen ott hagyták a kórházban, mert nekik lány gyerek kell, nem fiú. Akkor ez a gyerek most mit szóljon?
2010. ápr. 1. 10:05
 39/52 A kérdező kommentje:

10:15-ös.

Ne haragudj, de ezt én nehezen hiszem el, hogy egy pár, akik sokáig vártak a babára, majd átestek a lombikon, otthagyják a kórházban a gyereket, mert az kislány, hanem kisfiú.

Ez szerintem kamu, ne haragudj...

2010. ápr. 1. 10:17
 40/52 A kérdező kommentje:
Elnéztem 10: 05-ös, nem 10: 15-ös.
2010. ápr. 1. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!